ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ο Καιρός: Καταιγίδες προβλέπει για την σήμερα η ΕΜΥ...

 





Καταιγίδες μικρής διάρκειας αναμένεται να εκδηλωθούν, σήμερα, κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση μέχρι πέντε μποφόρ στα δυτικά και νότια πελάγη. Ωστόσο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική... Υπηρεσία, δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία. Στην Αττική θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν και στη Θεσσαλονίκη, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με την ορατότητα κατά τόπους περιορισμένη. Τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και τοπικά στα δυτικά και νότια πελάγη θα πνέουν δυτικοί εντάσεως έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ωστόσο η ζεστή θα είναι πιο αισθητή λόγω των υψηλών τιμών της σχετικής υγρασίας κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου