ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Φιλικό παιχνίδι: Παλαίμαχοι Πυρσού με τους Παλαίμαχους Κύπρου παρουσία και του Νομάρχη...

 






Το φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων «Πυρσού» Γρεβενών και « Μεσόγειος» Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γρεβενών την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 παρακολούθησε ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης από τις κερκίδες, κατά τη διάρκεια του οποίου... οι παλαίμαχοι απέδειξαν ότι η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι διαχρονική, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μοναδικές ποδοσφαιρικές επιδόσεις.
Ο κ. Αναγνώστου, ως εκπρόσωπος των Παλαιμάχων του Πυρσού, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στο Αθλητικό Κέντρο, αρχές και φιλάθλους και τόνισε ότι ο σκοπός αυτών των αγώνων είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών.
Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη την ομάδα των Παλαιμάχων του Πυρσού για τις πρωτοβουλίες που παίρνουν διοργανώνοντας αυτού του είδους τα παιχνίδια «κρατάτε τόνισε αναμμένη τη Δάδα του Πυρσού» και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν προγραμματίζουν. Τέλος καλωσόρισε την ομάδα των παλαιμάχων της Κύπρου στα Γρεβενά.
Ο Αρχηγός της Κυπριακής αποστολής χάρισε στο Νομάρχη κ. Κουπτσίδη μία αναμνηστική πλακέτα ενώ ευχαρίστησε την ομάδα των παλαιμάχων του Πυρσού για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση του φιλικού αγώνα.
Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή από την πλευρά των παλαιμάχων του Πυρσού της πρότασής τους για αδελφοποίηση των δύο ομάδων. 
ΥΓ ΑΕΤΟΥ:Δεν μας είπατε πότα πότα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου