ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ : Βροχές και ζέστη σήμερα...

 






Στα ύψη θα είναι και σήμερα η θερμοκρασία, ωστόσο σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες μικρής διάρκειας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και να υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο ...
το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Την Πέμπτη, στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και τοπικά στα δυτικά και νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

1 σχόλιο: