ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Σε δημόσια διαβούλευση στο διαδίκτυο , ο νέος αναπτυξιακός νόμος...


 




Το νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων φορολογικά κίνητρα για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων προϋπολογισμού τουλάχιστον 200 χιλ. ευρώ. Το υπουργείο διευκρινίζει ότι χαμηλότερες επενδύσεις θα καλύπτονται από άλλα αναπτυξιακά εργαλεία.Οι ενισχύσεις αφορούν σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, πλην εκείνων...
που αφορούν σε δραστηριότητες που απαγορεύονται από την κοινοτική νομοθεσία και στην παροχή δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών.
Η διαδικασία προσκλήσεων θα διενεργείται δύο φορές το χρόνο, με τις αιτήσεις υπαγωγής να υποβάλλονται τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο κάθε έτους. Η καταβολή των ενισχύσεων θα γίνεται σε τέσσερις δόσεις, ώστε να παρακολουθείται η λειτουργία της ενισχυόμενης επιχείρησης.
Εξάλλου, προβλέπονται η δημιουργία του μητρώου αξιολογητών, η σύσταση Σώματος Εσωτερικών Ελεγκτών και Συμβουλίου Παρακολούθησης & Αξιολόγησης της Εφαρμογής του Νόμου, καθώς και η ανάρτηση και παρακολούθηση των επενδυτικών σχεδίων στο διαδίκτυο.
Το ύψος των ενισχύσεων για το 2011 προβλέπεται να ανέλθει σε 1,3 - 1,7 δισ. ευρώ, το 2012 σε 1,5 - 2 δισ. ευρώ και το 2013 επίσης σε 1,5 - 2 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου