ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ο Μπερίσα καταδικάζει τη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη...


 






Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του Έλληνα ομογενούς, Αριστοτέλη Γκούμα, εκφράζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνησή του θα ζητήσει από τις αρμόδιες Αρχές να φέρουν τους δράστες στη Δικαιοσύνη.Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπερίσα αναφέρει: «Η σκόπιμη δολοφονία...
ενός ανθρώπου, σε κάθε περίπτωση, είναι ένα απαίσιο και καταδικαστέο έγκλημα. Τα αίτια, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα όσα κυκλοφορούν, είναι ακόμα πιο απαίσια.

»Η κυβέρνηση ζήτησε και ζητά από τα όργανα δημόσιας τάξης να καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τον κυριότερο δράστη αυτού του εγκλήματος. Τονίζω για μία ακόμα φορά, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα αίτια που αναφέρονται από τα ΜΜΕ αλλά και από άλλους ανθρώπους, ότι κάτι τέτοιο κάνει αυτό το έγκλημα ακόμα πιο απάνθρωπο.

»Πρόκειται για πράξη ακραίου και τυφλού φανατισμού. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Αλβανός που να μην γνωρίζει ότι η κοινότητα που ζει σ΄ αυτή την πόλη είναι δίγλωσση και αυτό όχι σήμερα, αλλά και από 100 και 200 χρόνια πριν. Να απαντήσει κανείς στη γλώσσα που επιθυμεί, να απαντήσει και να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πολύ βαρύ. Αυτά όμως θα τα διερευνήσει και θα τα διαλευκάνει η δικαιοσύνη. Τα όργανα δημόσιας τάξης θα πρέπει να φέρουν ενώπιον του νόμου το δράστη.

»Εγώ επωφελούμαι και αυτής της ευκαιρίας - διότι επικοινώνησα και με το δήμαρχο και μετέφερα τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια - να εκφράσω για μία ακόμα φορά στην οικογένεια τα συλλυπητήρια, διότι είναι μια απαίσια πράξη να δολοφονείς κάποιον που επιστρέφει στο σπίτι του. Είναι μια πράξη βάρβαρη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου