ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αιχμηρός κατά Ιερώνυμου ο Άνθιμος...

 





Ευθείες βολές κατά του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και της μετριοπαθούς στάσης που κρατά εξαπέλυσε την Κυριακή ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, από τον άμβωνα του Αγίου Γεωργίου Σαλμωνης, που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του.Κάνοντας για μια ακόμη φορά... αναφορά στα εθνικά θέματα, ο κ. Άνθιμος αντιπαρέβαλε -εμέσσως πλην σαφώς- τη στάση που τηρούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος με αυτή του σημερινού προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Ο μητροπολίτης είπε ότι ο λόγος της Εκκλησίας δεν ανταποκρίνεται στις κρίσιμες περιστάσεις που περνάει η πατρίδα μας και ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν προκαθήμενος ήταν σήμερα ο μακαριστός Χριστόδουλος ή ο μακαριστός Σεραφείμ.
"Δεν ξεκινήσαμε ξαφνικά -ανέφερε χαρακτηριστικά στο κήρυγμά του- να παίξουμε εμείς τον ρόλο πολιτικών. Εγώ προσωπικά καθόλου. Λυπούμαι γιατί η εκκλησία μας στην περίοδο αυτή σιωπά, ενώ αν ήταν αρχιεπίσκοπος ένας Χριστόδουλος κι ένας Σεραφείμ, για να μην σας πως κι άλλα ονόματα...".
Τη θεία λειτουργία στη γενέτειρά του κ. Άνθιμου παρακολούθησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος σε δήλωσή του εξήρε το έργο και την προσωπικότητα του μητροπολίτη. "Ο Άνθιμος είναι με φωνή Χρυσόστομου, ψυχή Προδρόμου και καρδιά Τροπαιοφόρου" είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου