ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Οι δραστηριότητες του Νομάρχη Δημοσθένη Κουπτσίδη την Παρασκευή και το Σάββατο...









Ο Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010 παρακολούθησε μαζί με αρκετούς ακροατές τη δημοτική συναυλία-αφιέρωμα στη δημοτική μας παράδοση που παρουσίασε η Νομαρχιακή Ορχήστρα «Πέτρος Σιούλης» στο Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των...
εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010» που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών. 

Στην εκδήλωση της Ν.Α. Γρεβενών παραβρέθηκαν η Αντινομάρχης κ. Αικατερίνη Πέτρου, ο Δήμαρχος Βεντζίων κ. Δημήτριος Αγνάντος, ο Αντιδήμαρχος κ. Οδυσσέας Βλάχος, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ. Κώστας Μιχαλογιάννης και κ. Γεώργιος Αρμπάρας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χρήστος Παρασκευαϊδης.

Το Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010 ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Γρεβενών «ΤΑ ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ» στο Δ.Δ. Νησίου του Δήμου Βεντζίων.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Νομάρχης επισκέφτηκε το Δ.Δ. Καλλιθέας του Δήμου Γόργιανης στη μουσικοχορευτική βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΟ ΜΠΑΛΤΙΝΟ» καθώς και σε αντίστοιχη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Δ.Δ. Μυρσίνας του Δήμου Γρεβενών. 

Το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιουλίου 2010, οι Αντινομάρχες κ.κ. Αικατερίνη Πέτρου και Παναγιώτα Τσιώτα- Μπαλοδήμου καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα παιδείας και Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κών/νος Μιχαλογιάννης επισκέφθηκαν την Κοινότητα Φιλιππαίων για να παραβρεθούν στη δημοτική βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου