ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη του Νομάρχη Γρεβενών και Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Νούτσο...









Ο Νομάρχης Γρεβενών και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010 το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Νούτσο στο γραφείο του στο πλαίσιο της έναρξης των ενημερωτικών του συναντήσεων με τους Δημάρχους και...
τους Προέδρους των Κοινοτήτων που συγκροτούν το Νέο Δήμο Γρεβενών.
Ξεκινάμε σήμερα και επίσημα τις ενημερωτικές μας συναντήσεις από τον πρώτο Δήμο του Νομού «την καρδιά του Καλλικρατικού Δήμου» όπως χαρακτηριστικά είπε στον κ. Νούτσο και στους συνεργάτες του ο κ. Κουπτσίδης ώστε να διαμορφώσουμε μία ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη εικόνα για την υφιστάμενη κατάσταση.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Κουπτσίδης αναφερόμενος στην απόφαση του να είναι υποψήφιος τόνισε ότι προέκυψε από την αγωνία του για τα Γρεβενά και την πρόκληση των νέων δεδομένων που δημιουργεί ο «Καλλικράτης».
Σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τόνισε δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας ενωμένες για τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να δούμε τα Γρεβενά στο δρόμο της ανάπτυξης. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα νέα δεδομένα που δημιουργεί ο Καλλικράτης στο Νομό.
Στη συνέχεια ο κ. Κουπτσίδης ζήτησε από τον κ. Νούτσο να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Γρεβενών, για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, για αυτά που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης αλλά και για αυτά που έχουν προγραμματισθεί.
Ο κ. Νούτσος αφού ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στον κ. Κουπτσίδη τον ενημέρωσε αναλυτικά για το έργο της θητείας του στο Δήμο Γρεβενών.
Ο κ. Κουπτσίδης ευχαρίστησε τον κ. Νούτσο για την ενημέρωση και τόνισε ότι τα έργα που έχουν προγραμματισθεί θα συνεχισθούν. Ότι θετικό τόνισε και αναπτυξιακό θα πάρει το δρόμο της υλοποίησης. Άλλωστε προγραμματίζουμε κάποιες δράσεις και ενέργειες οι οποίες θα περάσουν στον Δήμο και θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στα Γρεβενά.

Αύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 και ώρα 12:00μ. ο Νομάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης θα επισκεφθεί το Δήμο Θεοδ. Ζιάκα και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Πέτρου. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ  greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου