ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Στις διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Δήμο Αγίου Κοσμά Γρεβενών ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης...


 






Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2010 παραμονή της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρακολούθησε μαζί με τους πιστούς τον Μέγα Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο ομώνυμο Δ.Δ. Αγίου Κοσμά...
Στη συνέχεια ο Νομάρχης παρέστη στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίου Κοσμά « Ο Άγιος Αθανάσιος» στην κεντρική πλατεία του χωριού προς τιμήν του Αγίου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κουτσονίκος ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για την προσπάθεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών να είναι αρωγός των Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και των δυνατοτήτων της.
Ο Νομάρχης συνεχάρη για ακόμη μία φορά το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συλλόγου για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που παίρνουν ώστε να κρατούν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του χωριού τους και να τα μεταλαμπαδεύουν στους νέους. «Τιμάτε όπως αξίζει τη μνήμη του Αγίου Κοσμά και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο κοντινό μέλλον με το Νέο Καλλικρατικό Δήμο θα είναι ακόμη λαμπρότερες οι εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου».

Ο Νομάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά, εκτός από τον Σύλλογο του Μεγάλου Σειρηνίου το χορευτικό του οποίου συμμετείχε στην εκδήλωση, στον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης όπου για ακόμη μία φορά το χορευτικό του τμήμα συμμετείχε σε εκδήλωση του Νομού Γρεβενών. Για πρώτη φορά τόνισε πρωτοπορήσατε και χαρίσατε μοναδικές στιγμές με το χορευτικό σας τμήμα σε πολλά Δ.Δ. όπως στο Δασύλλιο, την Αλατόπετρα κλ.π.. Σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης κ. Ταγάρας αφού ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη τόνισε: « οφείλουμε πολλά στη Συμβολή σας και στη συμβολή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις του Νομού μας αλλά και να κάνουμε πράξη αυτά που ως Σύλλογος προγραμματίζουμε. Σας ευχαριστούμε για όλα».
Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Χωριού.
Τον κ. Νομάρχη συνόδευαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας,οι Κυρίες Αντινομάρχες της Ν.Α. Γρεβενών Αικατερίνη Πέτρου και Παναγιώτα Τσιώτα-Μπαλοδήμου,ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας κ. Κων/νος Μιχαλογιάννης και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Τιμολέων Κοψαχείλης.


Την Τρίτη 24 Αυγούστου 2010 ανήμερα της Εορτής του Αγίου, ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε την περιφορά της Εικόνας του Αγίου και του Σταυρού στους κεντρικούς δρόμους του Δ.Δ. Αγίου Κοσμά.
Τον κ. Νομάρχη συνόδευαν οι Κυρίες Αντινομάρχες της Ν.Α. Γρεβενών Αικατερίνη Πέτρου και Παναγιώτα Τσιώτα-Μπαλοδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου