ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Συνάντηση του Μάρκου Μπόλαρη με επιχειρηματική αποστολή Αράβων επιχειρηματιών...







Πολυπληθή ομάδα Αράβων επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. MOHAMMAD AL-RASHED, υποδέχτηκε κατά την άφιξή τους στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας Μάρκος Μπόλαρης. Η επίσκεψη αυτή, εντάσσεται στις πρωτοβουλίες του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ και του προέδρου του ...Γιώργου Αναστόπουλου. Οι προοπτικές επενδυτικής δράσης στην Ελλάδα, οι αντίστοιχες ευκαιρίες στις αραβικές χώρες και οι δυνατότητες μεικτών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ήταν το αντικείμενο των συζητήσεων, που πραγματοποιήθηκαν στο Γραφείο του Υφυπουργού, στην Αθήνα.

«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κρίση ως μια πρόκληση», δήλωσε ο κ. Μπόλαρης. «ιδιαίτερα, στον τομέα της πραγματικής οικονομίας και της ανάπτυξης, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας. Ψήφισε σειρά νομοσχεδίων για τη ρευστότητα στην αγορά, την απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης επιχειρήσεων, την προστασία υπερχρεωμένων νοικοκυριών, φέρνει προς ψήφιση το νέο αναπτυξιακό νόμο. Δημιουργεί Διυπουργική Επιτροπή για την κατασκευή μεγάλων έργων με την πετυχημένη πρακτική των Ολυμπιακών Αγώνων, κάνοντας by pass στη γραφειοκρατία. Το θεσμικό πλαίσιο που δημιουργείται και η δημοσιονομική ανάκαμψη καθιστούν ελκυστικές τις συνέργειες για επενδύσεις στην Ελλάδα. Πρόσθετα, ο ισχυρός ιδιωτικός τομέας στην οικονομία είναι ανοιχτός για κοινές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, από τις οποίες είναι όλοι κερδισμένοι».

Επίσης, αποφασίστηκε η διοργάνωση ΕΛΛΗΝΟ-ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ τον προσεχή Οκτώβριο, στη Θεσσαλονίκη. Παρών στις συναντήσεις ήταν και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Τάσος Αλεξανδρίδης, ώστε να εξειδικευτούν οι τομείς, στους οποίους θα εστιάσει το συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Στην Επιχειρηματική αποστολή, συμμετείχαν Άραβες επιχειρηματίες από Σαουδική Αραβία, Κουβέϊτ, Τουρκία, Ιορδανία, αλλά και ΗΠΑ και Μ. Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου