ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΛΑΜΙΑ: Δάσκαλος κατηγορείται ότι πυροβόλησε παιδιά...


 





Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά συρροή άσκησε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λαμίας σε έναν 50χρονο δάσκαλο, που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα πυροβόλησε κατά ομάδας παιδιών.Το περιστατικό σημειώθηκε στο Λιανοκλάδι, 12 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας,...
λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, μια ομάδα 10 παιδιών, ηλικίας από 14 έως και 16 ετών, που βρίσκονταν στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας δέχτηκαν έναν πυροβολισμό από απόσταση 30 μέτρων.

Από τα σκάγια τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά δύο από τα παιδιά, τα οποία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν λίγο πριν τις 6 το πρωί. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σπίτι του 50χρονου δασκάλου και τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι δεν έχει όπλο στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκαν κάποιο όπλο ή κάλυκες στο σπίτι του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος περιγράφεται στις καταθέσεις των παιδιών χωρίς, όμως, να κατονομάζεται. Κανένα παιδί δεν κατέθεσε ότι τον είδε να πυροβολεί, αλλά ανέφεραν ότι δέχθηκαν τον πυροβολισμό από το χώρο που βρίσκεται το σπίτι του.

Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λαμίας άσκησε δίωξη εναντίον του και η υπόθεση παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα στη δικαιοσύνη να επεκταθούν άμεσα οι έρευνες και σε άλλα σπίτια πέρα από το δικό του για εντοπισμό πιθανών όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου