ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καρπενησίου ανακοίνωσε και επισήμως από τον Προυσσό ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη









"Αυτή την τόσο σημαντική ημέρα βρίσκομαι και εγώ εδώ στον Προυσσό, μερικά χιλιόμετρα από τη γενέτειρα του πατέρα μου, τον τόπο που έζησε και λειτούργησε ο παππούς μου, για να προσκυνήσω και για να ανακοινώσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος
για τον Νέο Δήμο Καρπενησίου με...
μια ανεξάρτητη και υπερκομματική συμμαχία πολιτών.", δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.
Στη δήλωσή του χαρακτήρισε τον "Καλλικράτη" "άλμα προς τα εμπρός" και "ένα παράθυρο ευκαιρία". "Οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο. Η κοινωνία άλλωστε είναι πολύ μπροστά από την πολιτική. Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη για μια πολιτική αρχών και αξιών", τόνισε.
Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε και στις τρεις αρχές που -όπως είπε- θα αποτελέσουν τη βάση του αγώνα του, την ενότητα, την εμπιστοσύνη και την ελπίδα, σημειώνοντας:
* •"Η ενότητα του νέου Δήμου, η ενότητα των Ευρυτάνων, είναι η προτεραιότητά μου. Ετούτη την κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας, δεν περισσεύει κανείς. Ομαδοποιήσεις και διαχωρισμοί του παρελθόντος δεν έχουν θέση. Ασφαλώς ο διάλογος μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει. Οφείλουμε να εκφράζουμε τις θέσεις και τις αντιθέσεις μας. Να συμφωνούμε και να διαφωνούμε. Πρέπει όμως όλοι να δεσμευτούμε ότι θα δημιουργήσουμε τις συναινέσεις που επιβάλουν οι τοπικές ανάγκες για να δώσουμε επιτέλους λύσεις στα προβλήματα. Ό,τι θα είμαστε όλοι μαζί - μια γροθιά. Καθόσον με αφορά την επόμενη ημέρα στο Νέο Δήμο Καρπενησίου αναγνωρίζω μόνο ένα κόμμα - το κόμμα των Ευρυτάνων.
* •Σήμερα παρουσιάζομαι μπροστά στους συμπατριώτες μου ελεύθερος. Δεν ζητάω μόνο τη στήριξη αλλά πρωτίστως την εμπιστοσύνη τους. Είμαι έτοιμος να δημιουργήσω και να εμβαθύνω σχέσεις ουσίας, σχέσεις ειλικρίνειας, με τον καθένα και την κάθε μια ξεχωριστά. Πραγματικές σχέσεις που θα δοκιμάζονται σε βάθος χρόνου και θα βασίζονται στην αλήθεια, στην ευθύτητα, και στα ξεκάθαρα λόγια. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση και στην υπηρεσία των Ευρυτάνων και είμαι έτοιμος να κριθώ αυστηρά από τα αποτελέσματα της δουλειάς μου και το έργο που θα έχουμε επιτελέσει.
* •Σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία για το Νέο Δήμο Καρπενησίου, την Ευρυτανία και την Ελλάδα η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Ανάμεσα σε εκείνους που επενδύουν στον λαϊκισμό και στον φόβο και σε εκείνους που προτάσσουν τον ορθολογισμό και την ελπίδα. Είναι επιλογή ανάμεσα στην παλαιά λογική του βολέματος, της αδράνειας, της στασιμότητας, και στη νέα που εκφράζει όλους εκείνους που θέλουν να γίνουν αλλαγές για μια Ευρυτανία ισχυρή, δυνατή και περήφανη. Σε όλους εμάς που θέλουμε να φέρνουμε όλα τα προβλήματα στο φως, να τα αντιμετωπίζουμε θεσμικά, αποτελεσματικά, χωρίς σκιές. Σε όλους εμάς που θέλουμε να χτίσουμε το αύριο πάνω σε θεμέλια ισχυρά.
Πρόσθεσε δε, ότι "ο δρόμος δεν είναι εύκολος", ανέφερε, ωστόσο, ότι "έχει πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις των Ευρυτάνων. Για να βγάλουμε την Ευρυτανία από το τέλμα. Να μετατρέψουμε το νέο Δήμο Καρπενησίου σε Δήμο πρότυπο. Ένα εργαστήρι δημοκρατίας και δημιουργίας που θα αποτελέσει παράδειγμα για όλη την Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου