ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Η τουρκική κυβέρνηση ενέκρινε τελικά το διορισμό του στρατηγού Ερντάλ Σεϊλάνογλου στη θέση του διοικητή των δυνάμεων του τουρκικού στρατού, τερματίζοντας έναν κύκλο αβεβαιότητας και συγκρούσεων με τον στρατιωτική ηγεσία της χώρας...


 





 Σύμφωνα με το CNN Turk, ο διορισμός του Σεϊλάνογλου ανοίγει το δρόμο στο διορισμό του νυν διοικητή του στρατού Ισίκ Κόσανερ στη θέση του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Και οι δύο θέσεις παρέμεναν κενές μετά το τέλος των ετήσιων κρίσεων από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της χώρας στις 4 Αυγούστου."Τροχοπέδη" για την ολοκλήρωση..
των κρίσεων αποτέλεσε η σύγκρουση μεταξύ της ισλαμιστικών καταβολών κυβέρνησης Ερντογάν και του στρατού της χώρας, εξαιτίας των κατηγοριών κατά 11 εν ενεργεία ανώτατων στρατιωτικών για συμμετοχή σε πραξικόπημα το 2003.
Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων Ιλκέρ Μπασμπούγ, που αποχωρεί από τη θέση του στο τέλος Αυγούστου, και ο υπουργός Άμυνας Βεσντί Γκονούλ θα συναντήσουν τον πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ, προκειμένου να λάβουν την τελική έγκριση για τους δύο διορισμούς.
Ο 65χρονος Σεϊλάνογλου είχε προαχθεί στη θέση του διοικητή του πρώτου σώματος στρατού, κατά το συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας. 
ΕΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου