ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο Δημοτικός σύμβουλος Σερβίων και Οικονομολόγος Φώτης Ζυγούρης υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού...










Ο κ.Φώτης Ζυγούρης μας έστειλε την παρακάτω επιστολή: " Η περιοχή Σερβίων – Βελβεντού – Καμβουνίων – Λιβαδερού αποτελεί έναν ενιαίο χώρο γεωγραφικά και πλέον και διοικητικά, με το πρόγραμμα «Καλλικράτης». Ο νέος Δήμος Σερβίων– Βελβεντού αποτελεί μια πρόκληση... για όσους ασχολούνται με τα κοινά, για όσους θέλουν να προσφέρουν στους συμπολίτες τους, για όσους δεν μένουν αδιάφοροι για τον τόπο τους.
Ως αιρετός στην αυτοδιοίκηση για χρόνια, πιστεύω πως διαθέτω πλέον την εμπειρία σχετικά με την λειτουργία της αυτοδιοίκησης, με τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής μας και με την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να γίνει.
Θέτω τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου όπως έπραξα και πράττω ως επιστήμονας οικονομολόγος και επαγγελματίας λογιστής και φοροτεχνικός.
Ως υποψήφιος Δήμαρχος ζητώ πρώτα από όλα την στήριξη και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και των συμπολιτών μου. Είμαι βέβαιος πως οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες έχουν τις ίδιες αρχές και αξίες, καθώς και την ίδια φιλοσοφία για την ανεξαρτησία της αυτοδιοίκησης απέναντι στο κεντρικό κράτος θα στηρίξουν την προσπάθειά μας.
Κάλεσα όλα τα στελέχη που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληματισμούς να δημιουργήσουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, μια νέα αρχή για τον νέο Δήμο, με προοπτική την συμμετοχή και την νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Πολύ σύντομα, όλοι μαζί, θα παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας τις βασικές μας αρχές και τους στόχους μας. Ο νέος Δήμος Σερβίων – Βελβεντού μπορεί να πετύχει θεαματικά αποτελέσματα. Μπορούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη του τόπου μας, την ανόρθωση του τόπου μας χωρίς τοπικισμούς, σεβόμενοι κάθε πολίτη, κάθε ομάδα πολιτών, κάθε διαφορετική προσέγγιση, ακόμα και κάθε άρνηση για συμμετοχή. Θέλουμε να πείσουμε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου μας πως όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.
Στην προσπάθεια που ξεκινάμε ΚΑΝΕΙΣ δεν περισσεύει. Στον Δήμο μας έχουμε όλοι ρόλο, έχουμε όλοι χώρο, έχουμε όλοι υποχρέωση να συμμετέχουμε.
Οι αγκυλώσεις του χτες για τον τόπο μας, με συνεχή διάλογο και ειλικρίνεια, με ρεαλιστικούς στόχους και συμμετοχή μπορούν να ξεπεραστούν. Για τις εκλογές του Νοεμβρίου μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα δημοτική παράταξη η οποία θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, την εκλογική μάχη και την πρόκληση της ανάπτυξης του τόπου μας, όπου γεννηθήκαμε, ανδρωθήκαμε, ζούμε και εργαζόμαστε όλοι μας".

Φώτης Ζυγούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου