ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά θα έχει αύριο το πρωί ο Βαγγέλης Μειμαράκης


 






Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αμέσως μετά τη συνάντηση θα ανακοινωθεί ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα αναλάβει την διεύθυνση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" στην θέση του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος παραιτήθηκε με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο...
του κόμματος. Πρόκειται για μια από τις κινήσεις του Α. Σαμαρά στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές.Η σχετική απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό και ανακοινώνεται σε μία συγκυρία που σηματοδοτεί την ένταξη του Β. Μειμαράκη στην ευρύτερη ηγετική ομάδα,προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Η ένταξη αυτή του κ. Μεϊμαράκη θα λειτουργήσει στην κατεύθυνση της συσπείρωσης της κομματικής βάσης, λόγω της απήχησης που διαθέτει ο πρώην γραμματέας του κόμματος, ενώ, από στελέχη της ΝΔ, προβάλλεται και «ως μία απάντηση στις κινήσεις της κυρίας Ντόρα Μπακογιάννη και του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη».

Με τον κ. Μεϊμαράκη επικεφαλής, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας επιδιώκεται να ενισχυθεί σαν think tank του κόμματος με πανελλαδική δικτύωση και με παράλληλο στόχο την αναζήτηση και ανάδειξη στελεχών, λειτουργώντας συμπληρωματικά με τον κομματικό μηχανισμό.

Άλλωστε, ο πρώην Γραμματέας της ΝΔ γνωρίζει τα κομματικά πράγματα και επηρεάζει έναν ευρύ κύκλο κομματικών στελεχών που θα παίξουν ρόλο ως υποψήφιοι στην μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλά και στην συνέχεια. 
Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου