ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Το υπό σύσταση σωματείο «Ποιότητα Ζωής Αδιαπραγμάτευτα» στον Δήμαρχο Γρεβενών...







Την Τετάρτη 25/08/2010 τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης του υπό σύσταση Σωματείου με την επωνυμία «Ποιότητα Ζωής Αδιαπραγμάτευτα», πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρεβενών Κ. Νούτσο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκε ο Δήμαρχος για την σύσταση του Σωματείου, τον σκοπό της ίδρυσής του, καθώς και της...
διάθεσης του Σωματείου για την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο στα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.
Στη συνέχεια της συζήτησης έγινε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σε διάφορα θέματα, με επίκεντρο την πιθανότητα ίδρυσης και λειτουργίας εργοστασίου παραγωγής ενέργειας και τηλεθέρμανσης, στην Πόλη των Γρεβενών και συγκεκριμένα, στη θέση Δερβένι, πάνω στην Περιφερειακή οδό και σε απόσταση 750 μέτρων από τα όρια της πόλης, καθώς και τις συνέπειες και τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια απόφαση, στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης.
Τα μέλη εξέφρασαν στον Δήμαρχο την θέση του Σωματείου, για την επανεξέταση της χωροθέτησης του εργοστασίου και ζήτησαν την άποψη του, για την περίπτωση που ζητηθεί η εκποίηση Δημοτικής έκτασης, σε σημείο κοινής αποδοχής, για την μεταφορά και ανέγερση του εργοστασίου.
Ο Δήμαρχος με την σειρά του υποστήριξε ότι, ο Δήμος θα μπορούσε να έχει οικονομικά οφέλη από την επένδυση και ότι το εργοστάσιο δεν θα επηρεάσει αρνητικά το περιβάλλον της πόλης.
Ανέφερε δε, πως υπάρχει η δυνατότητα εκποίησης Δημοτικής έκτασης για τον παραπάνω σκοπό, η οποία πραγματοποιείται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την έγκριση της Περιφέρειας.

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Καλαμάρας Γεώργιος
Γκιουζέλης Αθανάσιος
Τζιότζιος Χρήστος
Μιμιλίδης Ηρακλής

ΥΓ:ΑΕΤΟΣ2: Και για ποιόν λόγο παρακαλώ να γίνει εκποιήση άλλου χώρου από τον Δήμο; Εσάς θα σας άρεσε να σας βγάλουν από το "σπίτι" σας και να σας στείλουν αλλού;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου