ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Διακοπές στο Μεγανήσι για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς!...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVJPjfSSApRh3TRjuVYA3n68rc6sPVWrTYIiJ7f-LN-obquJgYGi-KUygG6q6A0PTGCJSC0UknV4ebkwdaEZ3CTT_tT3HFnyH1S81NLAVt_Y06cFpTU7Mnmo1qtn4yz4-rCBwXJaLmHdQ/s1600/56475.jpg 






Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί κρουαζιέρα με την πολυτελέστατη θαλαμηγό του στο Ιόνιο. Ο Αμπράμοβιτς που έχει δηλώσει ανοιχτά την αγάπη του για τα Ελληνικά νησιά έκανε και την καθιερωμένη στάση του στο...
Μεγανήσι, το οποίο επισκέπτεται κάθε χρόνο. Λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο η θαλαμηγός του Ρώσου επιχειρηματία έριξε άγκυρα ανοιχτά του λιμανιού του νησιού με τον ίδιο και την οικογένειά του να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Ιονίου και τις δαντελωτές παραλίες του νησιού.
Ο Αμπράμοβιτς θέλησε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ κατά την επίσκεψή του και κατέβηκε στο νησί μόνο για μια μικρή βόλτα. Βόλτα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε και επενδυτικό σκοπό, αφού ο επιχειρηματίες λέγεται ότι... ενδιαφέρεται να αγοράσει μια έκταση στο νησί.
Και δεν μιλάμε φυσικά για δύο, τρία στρέμματα. Πρόκειται για μια τεράστια έκταση στην οποία βρίσκονται δύο χλιδάτες επαύλεις που η αξία τους ανέρχεται στα 54 εκατ. ευρώ!!!!
Αν το deal γίνει τελικά, ο Αμπράμοβιτς θα μπορεί να μένει για περισσότερο καιρό στο αγαπημένο του Ελληνικό νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου