ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός: Σήμερα το βράδυ, αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε με το λίαρ τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη και αύριο θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ ...

 





Ο Βαλβέρδε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το πρωί της Τρίτης και στη συνέχεια θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του. Ο Ισπανός προπονητής ζήτησε από τον Μαρινάκη να έχει στο πλευρό του βοηθό και γυμναστή της δικής του επιλογής και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν είχε την παραμικρή αντίρρηση... Συνεπώς ο Βαλβέρδε θα έχει για βοηθό του τον Γιόν Ασπιάθου και για γυμναστή τον Χάιμε Ποθάνκο, οι οποίοι εργάστηκαν στον Ολυμπιακό και στην πρώτη θητεία του.
Εξ άλλου ο Βαλβέρδε θα συναντήσει δύο παλιούς του γνώριμους, τους Άλμπερτ Ριέρα και Αριέλ Ιμπαγάσα. Με τον πρώτο είχε συνεργαστεί στην Εσπανιόλ τη διετία 2006-2008, ενώ με τον δεύτερο την περσινή σεζόν στη Βιγιαρεάλ.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισπανός κόουτς έχει συζητήσει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και για την πραγματοποίηση δύο μετεγγραφών. Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση έχει ανάγκη από έναν επιθετικό και αμυντικό μέσο.
Ο Ντιόγο μέχρι τώρα έχει δείξει ότι βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του, ενώ ο Ματ Ντάρμπισαϊρ θέλει ακόμα πολύ δουλειά. Ο Κώστας Μήτρογλου από μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της γραμμής κρούσης των «ερυθρόλευκων», ενώ έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σχετικά με το αμυντικό χαφ ο Ολυμπιακός έχει άμεση ανάγκη σε αυτή τη θέση, καθώς οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Βαλβέρδε.
ΕΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου