ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη χθες του Ζήση Τζηκαλάγια στην ΝΟΔΕ Γρεβενών...









Χθες Τετάρτη 11 Αυγούστου ο Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας  κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας μετέβη στα Γρεβενά. Εκεί συμμετείχε σε πολύωρη σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος.Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και τα στελέχη εξέθεσαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Γρεβενών,.
όπως: α) ανεργία β) τιμές και διάθεση των αγροτικών προϊόντων γ) λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας δ) οδική σύνδεση νοτίου τμήματος νομού Γρεβενών με κεντρικούς οδικούς άξονες ε) έλλειψη γιατρών για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ της Δεσκάτης. Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να φέρει τα θέματα στη Βουλή. Στη συνέχεια προσήλθε στη σύσκεψη ο υποψήφιος περιφερειάρχης και νομάρχης Κοζάνης κ. Γεώργιος Δακής. 

Έγινε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο μέσα από ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο και με την εκπόνηση ενός εξειδικευμένου προγράμματος, να οδηγηθούμε σε νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Νοεμβρίου. Τέλος αργά το βράδυ ο Βουλευτής και ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνοδευόμενοι από τον Νομάρχη, τον Δήμαρχο Γρεβενών, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, περπάτησαν στον πεζόδρομο της πόλης, γενόμενοι δεκτοί με ενθουσιασμό από τους πολίτες.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου