ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Νέα θητεία θέλει ο Π. Φασούλας, Μαντούβαλο στηρίζει ο ΛΑΟΣ








Ο Δήμαρχος Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση, αντιδρώντας σε δημοσιεύματα παραπολιτικών ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία επικοινώνησε με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης και του ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου. "Ξεκαθαρίζουμε για τελευταία φορά ότι, ο Δήμαρχος Πειραιά δεν  παραιτείται... και περιμένει τις αποφάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σεβόμενος τον Πειραϊκό λαό και τις καταστατικές διαδικασίες του κινήματος", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Με δηλώσεις του στο "Κανάλι 1", άφησε να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που δεν θα εξασφαλίσει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος θα αποσύρει την υποψηφιότητά του. "Δεν υπήρξα ποτέ παιδί του κομματικού σωλήνα και ποτέ δεν καταλαβαίνω όλα αυτά τα περί κομματικής πειθαρχίας. Παρόλα αυτά όμως, πρέπει να πω ότι σέβομαι απόλυτα τη δημοκρατική παράταξη του Πειραιά και δεν θα είμαι εγώ ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ο οποίος θα την διχάσει", δήλωσε.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης συναντήθηκε στα γραφεία του ΛΑΟΣ με τον Πέτρο Μαντούβαλο, τον οποίο αποκάλεσε "πολύ καλό φίλο" του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου