ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Πάρις Κουκουλόπουλος:"Έχει κλείσει για μένα ο κύκλος της Αυτοδιοίκησης"...

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος 





 Έχει κλείσει για μένα ο κύκλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δήλωσε ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ πρόσθεσε ότι έχει δηλώσει στους συμπατριώτες του πως θέλει να υπηρετήσει τον τόπο και τους αποκεντρωμένους θεσμούς από το κέντρο. Μιλώντας στο ρ/σ Real FM ανέφερε για τον...
«Καλλικράτη» ότι αποτελεί μεγάλο στοίχημα, σημειώνοντας ότι πρέπει να οριστεί με σαφήνεια η αποστολή των θεσμών, όπως του περιφερειάρχη. «Προκύπτει αβίαστα μετά αν πρέπει να είναι ή όχι μικροί πρωθυπουργοί (οι περιφερειάρχες) -που σπεύδω να πω ότι πρέπει να είναι- σε αυστηρά οριοθετημένα πλαίσια φυσικά από το κεντρικό πολιτικό σύστημα της χώρας, από τη Βουλή και την κυβέρνηση» .
Ακόμη, σημείωσε ότι «οι δομές από μόνες τους είναι πουκάμισα αδειανά, δεν παράγουν... Από τη μια υπάρχει ένα ζήτημα με τις αντιλήψεις, από τις οποίες εμφορούνται αυτοί που στελεχώνουν τους θεσμούς και από την άλλη μια κεντρική πολιτική απόφαση που θα πει 'αποκεντρώνω στα πλαίσια μιας ενιαίας εθνικής προσπάθειας', -κεντρικά ελεγχόμενα φυσικά γίνεται αυτό το πράγμα-, αλλά αποκεντρώνουμε με θάρρος, με τόλμη, έτσι ώστε η χώρα να μπορέσει να πάει μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου