ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Σε αργία τέθηκε ο νομάρχης Καβάλας - Ο Θόδωρος Καλλιοντζής είχε κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος...

Σε αργία τέθηκε ο νομάρχης Καβάλας 





Με απόφαση που έφτασε προχθές στη Νομαρχία Καβάλας από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που στηρίζεται σε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, θέτει σε αργία τον Θόδωρο Καλλιοντζή.Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε ένα χρόνο πριν... ο νομάρχης έπρεπε να είχε τεθεί σε αργία, από τον προηγούμενο περιφερειάρχη κάτι που δεν έγινε. Η απόφαση αυτή αφορά δικαστικές διαδικασίες που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η απόφαση αναφέρεται στην υπόθεση της απασχόλησης και δεύτερου ειδικού συμβούλου του δημοσιογράφου, Κώστα Τσακίρη.Ο νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής είχε κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος για το ότι δεν νομιμοποιούνταν να διαθέτει και δεύτερο ειδικό σύμβουλο, που να πληρώνεται από τη Νομαρχία. Το ποσό που κατέβαλε η Νομαρχία ήταν άνω των 50.000 € για το χρονικό διάστημα που απασχολούνταν ο ειδικός σύμβουλος.Επίσης αναφέρεται στο σκάνδαλο των παράνομων ελληνοποιήσεων αμνοεριφίων, και στην κατοικία που πρόσφατα κατασκεύασε.
Απαντώντας ο νομάρχης Καβάλας για το θέμα της αργίας που του έχει επιβληθεί από την γ.γ. της Περιφέρειας,βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος δήλωσε ότι στην πραγματικότητα δεν ισχύει γιατί υπάρχει αμετάκλητη αθωωτική απόφαση του Εφετείου για την υπόθεση της απασχόλησης του δεύτερου ειδικού συμβούλου και μίλησε για «γκάφα» της Περιφέρειας. Μίλησε επίσης για μεθοδευμένη κίνηση την οποία γνώριζε και ο σημερινός δήμαρχος Καβάλας, Κώστας Σιμιτσής.
kavalanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου