ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός: Όλα για όλα για την πρόκριση


http://img.protothema.gr/CCA6528682CEF448AB41F9DA60D109D8.jpg 




Το εύθραυστο 2-1 του πρώτου αγώνα δεν είναι και το καλύτερο εχέγγυο, ωστόσο ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται αποφασισμένος να δείξει την αναμφίβολη ανωτερότητά του την Πέμπτη το βράδυ (21.00, Conn-X 1) στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ...
Ο Έβαλντ Λίνεν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπουν στην αρχική ενδεκάδα οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση τους δοκίμασε και τους δύο!
Ο Γερμανός τεχνικός έβαλε λοιπόν τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ τοποθέτησε τον Αβραάμ στο κέντρο, δίπλα στον Μέλμπεργκ, αφήνοντας στα αριστερά τον Χόλεμπας. Πάντως, το πιο πιθανό είναι πως ο Λίνεν δεν θα αλλάξει τα αρχικά του πλάνα που έχουν τον Γκαλίτσιο δεξί μπακ και τον Ραούλ Μπράβο στο κέντρο της άμυνας, με τους Τοροσίδη και Παπαδόπουλο να μένουν στον πάγκο. Εκτός ενδεκάδας θα μείνει και ο Ιμπαγάσα, ενώ η θέση που «παίζεται» είναι ουσιαστικά του τερματοφύλακα, με τον Πάρντο να έχει περισσότερες πιθανότητες απέναντι στον Νικοπολίδη.

Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τους Ντουντού - Μαρέσκα να είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι της ομάδας του λιμανιού. Στα δεξιά θα παίξει ο Ντένις Ρόμενταλ, ενώ αριστερά ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι.
Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Οσκαρ, καθώς ο Ιμπαγάσα ανεβάζει σιγά σιγά «στροφές», αλλά δεν είναι έτοιμος να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι. Μοναδικός προωθημένος για τους Πειραιώτες θα είναι ο Ντιόγο και θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Βραζιλιάνο σε ρόλο δεύτερου «κυνηγού», όπως στο πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς.

Θυμίζουμε ότι εκρό αποστολής έχει μείνει ο ανέτοιμος Ριέρα.

O Λίνεν

Για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία θα παίξει την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως το μήνυμα που θα περάσει στους παίκτες του θα είναι το εξής: «Σε τέτοια ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν κατεβαίνεις για ένα αποτέλεσμα, π.χ. για ισοπαλία, γιατί κρύβουν παγίδες αν τα αντιμετωπίζεις έτσι. Θα παίξουμε για να νικήσουμε».
Ο Λίνεν επεσήμανε πως για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλος στόχος παρά η πρόκριση, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα τους Τοροσίδη, Παπαδόπουλο και Ιμπαγάσα, άφησε να εννοηθεί πως δεν θα είναι στο βασικό σχήμα, λέγοντας: «Θα αποφασίσω αύριο, αλλά ας μην ξεχνάμε πως έχουμε παίκτες που έχουν παίξει φιλικά και έχουν επτά εβδομάδες προετοιμασία».
Για τον Ριέρα, που έμεινε εκτός αποστολής, εξήγησε: «Έχει κάνει μία εβδομάδα προπονήσεων και έπαιξε 45 λεπτά σε ένα φιλικό που στο τέλος ήταν σχεδόν νεκρός από την κούραση. Δεν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε αυτό το ματς». Τέλος, σε ερώτηση Ισραηλινού ρεπόρτερ αν θέλει να ξεπεράσει σε κατορθώματα τον συμπατριώτη του Ότο Ρεχάγκελ, απάντησε με χιούμορ: «Είμαι 15 χρόνια μικρότερος, άρα έχω καιρό ακόμα...».
Ο Μέλμπεργκ
Τους «ερυθρόλευκους» παίκτες εκπροσώπησε ο Όλαφ Μέλμπεργκ που στάθηκε στο γεγονός πως η Μακάμπι σκόραρε στο Καραϊσκάκη: «Το πρόβλημα είναι πως δεχθήκαμε γκολ και σε τέτοια ματς δεν πρέπει να δέχεσαι γκολ στην έδρα σου. Εμείς, δεν τα καταφέραμε και μάλιστα δεχθήκαμε πρώτοι και αυτό μας στοίχισε, μας αποδιοργάνωσε».
Στην ερώτηση αν τον «φοβίζει» πως αύριο στο γήπεδο θα είναι 30.000 οπαδοί της Μακάμπι, απάντησε ξεκάθαρα: «Δεν έχετε εικόνα για το τι σημαίνει 35.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Έτσι λοιπόν δεν με απασχολεί που το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Πάντως, προτιμώ να παίζω σε γεμάτο γήπεδο, ακόμα και ως φιλοξενούμενος και όχι μπροστά σε άδεια καθίσματα».
Ο Σουηδός αμυντικός ρωτήθηκε από Ισραηλινό αν επιθυμεί να επιστρέψει στο Champions League μετά από ένα καλό Mundial που είχε... Ο Μέλμπεργκ, με μεγάλη ευγένεια, απάντησε: «Δυστυχώς δεν είχα καλό Mundial, γιατί δεν πήγα.... Ελπίζω φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου