ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια: Άνοιξε την πόρτα στους εκτελεστές του...


Άνοιξε την πόρτα στους εκτελεστές του




 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκιόλιας μετά τη σύντομη συνομιλία που είχε με τους εκτελεστές του φαίνεται ότι πείστηκε πως στην εξωτερική πόρτα της πολυκατοικίας τον περίμεναν αστυνομικοί και έτσι όχι μόνο κατέβηκε, αλλά και τους άνοιξε για να μπουν μέσα στην πολυκατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει σήμερα το...
Πρώτο Θέμα, λίγο πριν τις πέντε χτύπησε το κουδούνι, οι εκτελεστές δεν χτυπάνε μία φορά αλλά επιμένουν παρατεταμένα, κάτι που είχε αποτέλεσμα να προκληθεί στο διαμέρισμα αναστάτωση. Το παιδί του ξυπνάει και η σύζυγός του Αδαμαντία πηγαίνει στο θυροτηλέφωνο, ακούει μία ανδρική φωνή και βλέπει τρεις άνδρες. Ο ένας από αυτούς ειδοποιεί ότι είχε κλαπεί ή παρολίγον να κλαπεί το αυτοκίνητό τους.
Η σύζυγος αμέσως φωνάζει το Σωκράτη, ο οποίος μιλάει μαζί τους. Όταν τελειώνει η συνομιλία πατάει το κουμπί και τους ανοίγει την πόρτα προκειμένου να μην περιμένουν έξω από την πολυκατοικία. Αμέσως ντύνεται και βγαίνει βιαστικός.
Η σύζυγός του προλαβαίνει να του πει ότι δεν φοράνε αστυνομικές στολές ενώ ο Σωκράτης κατεβαίνοντας της λέει ότι πιθανώς είναι από τη Δημοτική Αστυνομία ή σεκιουριτάδες. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακούγονται πυροβολισμοί.
Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου