ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Οι Εκδηλώσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου...


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου στις 14 και 15 Αυγούστου 2010...
Στις 14 Αυγούστου τιμήθηκαν από τον σύλλογο ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών,Σαλτσίδης Παύλος και ο Χοροδιδάσκαλος Κανετίδης Πλούταρχος.

Την απονομή στον Ολυμπιονίκη έκανε ο Νομάρχης Γρεβενών,κ.Κουπτσίδης και την απονομή στον Χοροδιδάσκαλο ο πρόεδρος τους συλλόγου κ.Παυλόγλου.

Όπως γνωρίζεται από 13 έως και 17 Αυγούστου είχαμε φιλοξενούμενους τον Πολιτιστικό Όμιλο Ερήμης ΄΄Αργοναύτες ΄΄ Λεμεσού,το οποίο και παρουσίασε Κυπριακούς χορούς στις 14 και 15 Αυγούστου, στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας,όπου και τους απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ.Νούτσο.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ερήμης φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης των Γρεβενών και ξεναγήθηκε αυτές τις μέρες στην πόλη των Γρεβενών,στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς και έτσι ο σύλλογος μας βοήθησε στον τουρισμό και προβολή του Δήμου και Νομού μας. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και τις δύο μέρες των εκδηλώσεων όπου και ο σύλλογος θέλει να τους ευχαριστήσει.
- Επίσης ευχαριστούμε τον Νομάρχη Γρεβενών κ.Κουπτσίδη για την οικονομική βοήθεια που παρείχε ώστε να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε τον σύλλογο της Κύπρου,όπως επίσης και τον Δήμαρχο Γρεβενών κ.Νούτσο.Επίσης την ΤΕΔΚ Γρεβενών για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που παρείχε προς τον σύλλογο μας,τον σύλλογο Γυναικών Ελευθέρου για τον εξοπλισμό (καρέκλες – τραπέζια),όπως και όλους τους χορηγούς.
Εκ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου