ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Κάθε χρόνο όλο και πιο ακριβό το οικογενειακό καλάθι σύμφωνα με στοιχεία του ΕΛΚΕΚΑ

 
Επιβαρυμένο κατά 5% σε σχέση με τον περσινό Ιούνιο είναι το καλάθι ενός μεσαίου ελληνικού νοικοκυριού, σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών. Σημαντικότερες αυξήσεις σημειώνονται στα αλκοολούχα ποτά και στον καπνό, στις μεταφορές, στη στέγαση και σε λοιπές υπηρεσίες. Το οικογενειακό καλάθι σκαρφάλωσε...
στα 2115,11 ευρώ τον φετινό Ιούνιο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι που κόστιζε 2010,15 ευρώ, σημειώνοντας, δηλαδή, μία αύξηση της τάξης των 104,97 ευρώ.
Συγκεκριμένα, κατά 19% παρατηρείται αύξηση στην ομάδα "Αλκοολούχα ποτά και καπνός", λόγω αύξησης των τιμών των αλκοολούχων και μη σερβιρισμένων ποτών, καθώς και των τιμών των τσιγάρων.
Κατά 18% στην ομάδα "Μεταφορές", λόγω αύξησης των τιμών στα αυτοκίνητα, στα τέλη κυκλοφορίας και στα διόδια, στην τιμή της βενζίνης, στα ανταλλακτικά αυτοκινήτου, στη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας και στις υπηρεσίες μεταφορών.
Κατά 8% στην ομάδα "Στέγαση", λόγω αύξησης των τιμών, κυρίως, του πετρελαίου θέρμανσης, των ενοικίων κατοικιών, των ειδών και υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης κατοικίας, της ύδρευσης αποχέτευσης, του ηλεκτρισμού και των υπηρεσιών κοινοχρήστων.
Κατά 5% στην ομάδα "Άλλα αγαθά και υπηρεσίες", λόγω αύξησης των τιμών, κυρίως, των κουρείων - κομμωτηρίων, των ειδών ατομικής φροντίδας, των κοσμημάτων και των ρολογιών, των ασφαλίστρων αυτοκινήτων και δικύκλων και των τιμών των άλλων υπηρεσιών.
Μείωση, αντίστοιχα, παρατηρείται στις τιμές συγκεκριμένων ειδών διατροφής και των μη αλκοολούχων ποτών, λόγω της μείωσης της τιμής του ελαιολάδου, του γιαουρτιού, των νωπών φρούτων και των λαχανικών.
Μέρος της μείωσης αυτής αντισταθμίστηκε από την αύξηση των τιμών των δημητριακών και του νωπού μοσχαρίσιου κρέατος, των φρέσκων ψαριών, της νωπής πατάτας και των γλυκών-ζαχαρωτών.
ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Κάθε χρόνο και καλύτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου