ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ!...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxthERLKSHNzg-BdkP2oLaLOH3aHyfF6bzmBtSHiX_B0dYWSPQIb7gbxUfc_5kuzQNb91JtAAdZZXvwHOa_Bdc_KBDKvuQVeM_qo5_8JS8cmJ_aUUa2f1pI8Jdb-T8E7WHTbCR_x7qHHM/s1600/b3-thumb-large.jpg 





 Οι άνδρες τα εισοδήματα των οποίων είναι μικρότερα από των συντρόφων τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στην απιστία, αποκαλύπτει αμερικανική έρευνα. Η απιστία είναι ίσως ένα τρόπος για να αποκαταστήσουν τον ανδρισμό τους που απειλείται από αυτή την κατάσταση,..
εξηγεί η Κριστίν Μουνς, κοινωνιολόγος του πανεπιστημίου Κορνέλ, στην έρευνα της που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινωνιολογίας.
"Το γεγονός ότι ένας άνδρας κερδίζει λιγότερα χρήματα από τη σύντροφο του μπορεί να απειλεί την αρσενική του ταυτότητα, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την παραδοσιακή αντίληψη που θέλει τους άνδρες να είναι αυτοί... που προσφέρουν στην οικογένεια", προσθέτει η Κριστίν Μουνς. "Η σύνδεση αυτή, εισοδημάτων και απιστίας, είναι πιο έντονη σε κάποιες πληθυσμιακές ομάδες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην παραδοσιακή έννοια το ανδρισμού, όπως οι άνδρες που κατάγονται από τη Λατινική Αμερική", υπογραμμίζει η ερευνήτρια.
Αποκαλύπτει επίσης ότι εάν η γυναίκα είναι αυτή που φροντίζει για τις ανάγκες της οικογένειας, τότε είναι πιο πιθανό να απατήσει τον σύντροφο της. Αντίθετα, αν μία γυναίκα εξαρτάται οικονομικά από τον σύζυγο της είναι λιγότερο πιθανό να τον απατήσει. Πάντως, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους θέσης, οι γυναίκες είναι δύο φορές λιγότερο πιθανό να απατήσουν το σύντροφο τους σε σχέση με τους άνδρες. Σύμφωνα με την έρευνα, σε διάστημα έξι ετών, το 6,7% των ανδρών απάτησε τη σύντροφο του, έναντι του 3,3% των γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου