ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Στα δικαστήρια Κοκκίνου-Βασιλειάδης για τον γιο τους!...


 





Ως τυπικές χαρακτηρίζονται πλέον οι σχέσεις της γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας Έλλης Κοκκίνου και του πρώην συζύγου της Παναγιώτη Βασιλειάδη. Το ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα στη διαδικασία του διαζυγίου, καθώς και οι δυο διεκδικούν την κηδεμονία του..
Αλέξανδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους θα βρεθούν στο δικαστήριο την ερχόμενη εβδομάδα.
Μπορεί η Έλλη Κοκκίνου να περνά μια από τις πιο καλές επαγγελματικές περιόδους της ζωής της, καθώς οι συναυλίες που έκανε στην Ελλάδα με την Δέσποινα Βανδή είχαν τεράστια επιτυχία, ωστόσο, το θέμα του διαζυγίου φαίνεται να την απασχολεί ιδιαίτερα. Κι αυτό γιατί τόσο η ίδια όσο και ο πρώην σύζυγός της διεκδικούν την κηδεμονία του γιου τους Αλέξανδρου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Reallife”, οι δυο πρώην σύζυγοι έχουν καταθέσει εδώ και καιρό αγωγές για ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία και θα καθορίσπυν την επικοινωνία του επιχειρηματία με το παιδί. Προς το παρόν πάντως, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης βλέπει τον μικρό Αλέξανδρο δυο Σαββατοκύριακα το μήνα.
Το οριστικό ραντεβού τους στα δικαστήρια αναμένεται να οριστεί ως και τις 26 Αυγούστου καθώς λήγει η προθεσμία των 30 ημερών που είχαν για να ασκήσουν την τακτική αγωγή, ώστε να οριστεί το πότε θα ξανασυνατηθούν δικαστικώς.
Ο φωτογραφικός φακός πάντως, τους εντόπισε σε μια από τις “τυπικές” συναντήσεις τους, όπου η Έλλη Κοκκίνου βοήθησε τον μικρό Αλέξανδρο να μπει στο αυτοκίνητο του πατέρα του, χωρίς να ανταλλάξει λέξη με τον ίδιο. Ωστόσο, οι δυο τους για το καλό του παιδιού προσπαθούν να κρατήσουν κάποια επαφή, έστω και τυπική και να μην δώσουν δημοσιότητα στο διαζύγιό τους.
Δείτε τις  φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου, όταν αφήνει τον γιο της, στο αυτοκίνητο του μπαμπά του:








TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου