ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Δραστηριότητες Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη








Την Παρασκευή 6 Αυγούστου ο Νομάρχης Γρεβενών κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Δ.Δ. Φελλίου του Δήμου Γρεβενών. Το Νομάρχη συνόδευαν η Αντινομάρχης κ. Αικατερίνη Πέτρου και οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Αρμπάρας και κ. Τιμολέων Κοψαχείλης...


Στο Κέντρο Γρεβενών

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Αυγούστου 2010, η Αντινομάρχης κ. Αικατερίνη Πέτρου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανάπτυξης του Νότιου Τμήματος του Νομού Γρεβενών των Δήμων Δεσκάτης και Χασίων κ. Ιωάννης Αναγνώστου παραβρέθηκαν στον εσπερινό που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Ζάβορδας.

Στη Ζάβαρδα με τον Μητροπολίτη Γρεβενών κκΣέργιο και τη ΓΓΜαίρη Παπαγεωργίου
Το πρωί του Σαββάτου 7 Αυγούστου 2010, ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παραβρέθηκε στη θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Ζάβορδας χοροστατούντως του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Σεργίου με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της μνήμης του Οσίου Νικάνορα.
Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συνοδευόμενος από την Αντινομάρχη κ. Αικατερίνη Πέτρου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Νέου Αθλητικού και Ψυχαγωγικού Πάρκου Κέντρου Γρεβενών «ΖΕΙΔΩΡΟΝ». 

Στο Κέντρο Γρεβενών
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο Νομάρχη Γρεβενών από τον πρόεδρο του Συλλόγου, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανταπόκριση και την αμέριστη συμπαράστασή του.

Στο Ζιάκα Γρεβενών
Το βράδυ του Σαββάτου 7 Αυγούστου 2010, ο Νομάρχης Γρεβενών παραβρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση της Εθνικής Αντίστασης του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζιάκα του Δήμου Θ.Ζιάκα. 
Στην Κιβωτό Γρεβενών

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δ.Δ. Κιβωτού του Δήμου Ηρακλεωτών με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβωτού. 

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Κιβωτού με απόφασή του ανακήρυξε το Νομάρχη Γρεβενών κ.Δημοσθένη Κουπτσίδη επίτιμο μέλος του Συλλόγου του ως ελάχιστη ένδειξη τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε και την ενεργή παρουσία του στις εκδηλώσεις και σε όλα τα δρώμενα του Συλλόγου. Στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κιβωτού το Νομάρχη συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Α. Γρεβενών κ. Αναστάσιος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Τόσκας, η Αντινομάρχης κ. Αικατερίνη Πέτρου και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Αρμπάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου