ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Θρήνος στις κηδείες των δύο πιλότων του μοιραίου «Απάτσι»

 





Βαρύ ήταν το κλίμα στις κηδείες των δύο άτυχων πιλότων του μοιραίου «Απάτσι», που κατέπεσε την Παρασκευή και ανεφλέγη στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων.Στην τελευταία του κατοικία, στη συνοικία Καλύβια της Λαμίας, συνόδευσαν το Σάββατο, συνάδελφοι του στην Αεροπορία Στρατού, συγγενείς και...
φίλοι, τον 37χρονο ταγματάρχη Ανδρέα Δερμάρη που ήταν ο χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου.

Το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα έγινε περισσότερο φορτισμένο, όταν οι διοικητής της μονάδας του αναφέρθηκε στην διαδρομή του και στις ικανότητες του ως χειριστή των ελικοπτέρων.

Συντετριμμένη ήταν η γυναίκα του Μαρία, που είναι έγγυος στον 9ο μήνα και περιμένει το 4ο παιδί τους.

Ο θρήνος κορυφώθηκε όταν πλησίασαν την σκεπασμένη με την ελληνική σημαία σορό του άτυχου αξιωματικού τα τρία του παιδία, ενώ σε ένα ατέλειωτο μοιρολόι είχαν ξεσπάσει οι δύο γονείς του και ο αδερφός του.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο θάνατος τους χτύπησε την πόρτα.

Αμίλητος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος που ήταν παρών στην εξόδιο ακολουθία και δίπλα του ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος, Φράγκος Φραγκούλης, ο διοικητής του Β΄ Σώματος Στρατού και στης 1ης Στρατιάς και δεκάδες ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί, όπως και συνάδελφοι του εκλιπόντος.

Ο Ανδρέας Δερμάρης ήταν έμπειρος αξιωματικός με πολλές ώρες πτήσης στα ελικόπτερα. Από τους πρώτους που εκπαιδεύθηκαν στα «Απάτσι» και μάλιστα πριν από ένα μήνα είχε ολοκληρώσει τη μετεκπαίδευση του στις ΗΠΑ.

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα τελέσθηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Ρέντη η εξόδιος ακολουθία για τον συγκυβερνήτη του μοιραίου «Απάτσι», αρχιλοχία Κωνσταντίνο Γκιώκα.

Για την προσωπικότητα του, την προσφορά του και την αφοσίωση του στο καθήκον, μίλησαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του από την Αεροπορία Στρατού.

Τη νεκρώσιμη ακολουθία παρακολούθησαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος, Ιωάννης Γιάγκος και ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Θεοφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου