ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη του Νομάρχη Γρεβενών και Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στο Δήμαρχο Θεοδ. Ζιάκα κ. Χρήστο Πέτρου








Ο Νομάρχης Γρεβενών και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συνεχίζοντας τις ενημερωτικές του συναντήσεις... με τους Δημάρχους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Γρεβενών, επισκέφθηκε την Τετάρτη  το Δήμο Θεοδ. Ζιάκα όπου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Χρήστο Πέτρου.
Βρισκόμαστε εδώ σήμερα είπε απευθυνόμενος στον κ. Πέτρου στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών που ξεκινήσαμε με τους Δημάρχους των Δήμων που απαρτίζουν τον Καλλικρατικό Δήμο Γρεβενών για να ενημερωθούμε για τις δράσεις και τις ενέργειες που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα αλλά κυρίως για αυτές που έχουν προγραμματισθεί για την επόμενη περίοδο.
Ο Δήμαρχος Θ. Ζιάκα κ. Πέτρου αφού καλωσόρισε τον κ. Κουπτσίδη αρχικά μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Δήμος Θ. Ζιάκα όσο και οι άλλοι Δήμοι λόγω των περικοπών που έχουν γίνει και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί και σε αυτά που έχουν προγραμματισθεί τονίζοντας παράλληλα ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης των δυο μεγάλων αναπτυξιακών έργων που προωθεί η Ν.Α, του Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα και του Κέντρου Παλαιοντολογίας. Τέλος ευχήθηκε στον κ. Κουπτσίδη Καλή Επιτυχία στις εκλογές.
Ο Νομάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κουπτσίδης ευχαρίστησε τον κ. Πέτρου για την αναλυτική ενημέρωση και δήλωσε με έμφαση ότι δράσεις οι οποίες έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα θα συνεχισθούν ώστε να δώσουν νέα ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. «Ο Δήμος Θεοδ. Ζιάκα αποτελεί την «Πύλη» του Ορεινού Όγκου του Νομού και είναι αυτός που υποδέχεται τον μεγαλύτερο όγκο των επισκεπτών. Θα τολμούσα να πω ότι αποτελεί την καρδιά του Τουρισμού του Νομού μας, ενώ είναι η περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται ένα μεγάλο κομμάτι των επιχειρήσεων που στηρίζουν τον οικονομικό ιστό του τόπου μας. Για τους παραπάνω λόγους τόνισε η περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητά μας».
Στη συνέχεια και με δεδομένο ότι ο Δήμος Θεοδ. Ζιάκα είναι η περιοχή στη οποία θα κατασκευασθεί το «Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα» και τα τελευταία γεγονότα τα οποία προέκυψαν με τη Διεύθυνση Δασών και με άλλους μηχανισμούς οι οποίοι προσπαθούν να ανακόψουν αυτή την προσπάθεια, ο Νομάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι τίποτε δεν μπορεί να φρενάρει την κατασκευή αυτού του τόσο σημαντικού για τα Γρεβενά Αναπτυξιακού έργου.
Πιστεύουμε τόνισε ότι το έργο αυτό θα είναι ο «Φάρος» ο οποίος θα φωτίζει την περιοχή και μαζί με το Κέντρο Παλαιοντολογίας θα αλλάξουν την φυσιογνωμία του νέου Δήμου και θα αναδείξουν το σύγχρονο και ευρωπαϊκό πρόσωπο των Γρεβενών που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου