ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Μικρό το καλάθι του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ...


 






Χωρίς κοινωνικό πακέτο με τη μορφή παροχών με δημοσιονομικό κόστος θα ανέβει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες της κυριακάτικης Καθημερινής. Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να διαθέσει εκατό εκατομμύρια ευρώ από τα 500 της...
δεύτερης δόσης του επιδόματος αλληλεγγύης και να ανακοινώσει την ανακατανομή τριών δις ευρώ που καταβάλλονται ήδη ως κοινωνικές μεταβιβάσεις.

Τα 500 εκατομμύρια ευρώ του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης επρόκειτο να καταβληθούν στους δικαιούχους τον Ιούλιο, όμως ένα από τα μέτρα που συμφωνήθηκαν με την τρόικα στο πλαίσιο του πακέτου διάσωσης ήταν η ακύρωσης της καταβολής τους. Από το ποσό αυτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, τελικά τα 100 εκατομμύρια θα χρησιμοποιηθούν για κοινωνικές δράσεις, ενώ τα 400 θυσιάστηκαν στο βωμό του ελλείμματος. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, πρόθεση του πρωθυπουργού είναι επίσης η ανακατανομή ενός πακέτου άμεσων κοινωνικών μεταβιβάσεων 3 δισ. ευρώ, το οποίο δεν διανέμεται ορθολογικά, με συνέπεια να μην παράγει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Πρόκειται για:
- 1 δισ. ευρώ για οικογενειακό επίδομα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, χωρίς κανένα άλλο κριτήριο πέραν του αριθμού των παιδιών της οικογένειας.
- 1 δισ. ευρώ για προνοιακά επιδόματα, τον αποκλειστικό έλεγχο για τα οποία έχουν οι νομάρχες και οι υπηρεσίες τους.
- 1 δισ. ευρώ για άλλες κοινωνικές μεταβιβάσεις διαφόρων μορφών και από πολλούς φορείς.
TVXS

1 σχόλιο: