ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Forbes: Τοπ 10 διάσημων, νέων αλλά πολύ "φορτωμένων"..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJ5pKT_HuHgfut-7zxGyOzXU-MVJZAeXtU_IOCG5q7hfyis3axhAAruF52qkyIYpn40FdlAH-nQYss2s6OQuUbv5nctD9KH2Zrz64iW2U5UG4es1LGefH6dupRYJK-Iy1TnJqaKqP19WI/s1600/beyo.ashx 





Είναι ωραίοι, επιτυχημένοι και ιδιαίτερα νέοι, αφού δεν έχουν φτάσει καλά-καλά τα τριάντα, παρόλα αυτά βάζουν πολλά εκατομμύρια στην τσέπη που μπορούν να ζήσουν με αυτά και τα... εγγόνια τους.Το περιοδικό Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities κάτω των 30... Στην κορυφή της λίστας... δεσπόζει η Beyonce. Η 28χρονη τραγουδίστρια μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει στον λογαριασμό της το ποσό των 87.000.000$ τα οποία δεν τα έχει αποκτήσει μόνο από το τραγούδι και τις διαφημίσεις, αλλά και από τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βritney Spears, η οποία έχει κερδίσει 64.000.000$ από τα κάποτε επιτυχημένα album της και ας είναι μόλις 28 χρονών. Η 24χρονη Lady Gaga βρίσκεται τρίτη στη λίστα. Μπορεί να είναι φρέσκια ακόμη στο χώρο, όμως κατάφερε να κάνει το μεγάλο 'μπαμ' παγκοσμίως, εισπράττοντας 62 εκατομμύρια δολάρια.

το top 5 συμπληρώνουν οι επίσης τραγουδίστριες Miley Cyrus και Taylor Swift με 48 και 45 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα η καθεμία. Τον πρώτο πλούσιο άνδρα κάτω των 30 τον συναντάμε στην 6η θέση, όπου μάλιστα υπάρχει ισοπαλία: ο άσσος του NBA LeBron James και ο τενίστας Roger Federer διαθέτουν 43 εκατομμύρια δολάρια.

Τις τρεις τελευταίες θέσεις στο top 10 καταλαμβάνουν: ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαιρου Eli Manning που βγάζει 40 εκατομμυριάκια ετησίως, ο συνάδελφός του Terrell Suggs με 38 εκατομμύρια και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo με 30 εκατομμύρια τον χρόνο.

Συμπέρασμα: Εμπρός γυναίκες ρίξτε το στο τραγούδι και άντρες στον αθλητισμό, μπας και σωθούμε!
VETO 300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου