ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

H Pamela Anderson έρχεται στην Ελλάδα

 












Πριν από λίγο καιρό συμμετείχε στο αμερικάνικο «Dancing with the stars» ενώ αμέσως μετά πετάχτηκε μέχρι την Αυστραλία για να γίνει κριτής στο εκεί talent show. Μάλιστα η πρώην τηλεοπτική «ναυαγοσώστρια» είχε εκδηλώσει το θαυμασμό της για το διαγωνιζόμενο Γιώργο Χουβαρδά. Η σέξι Pamela είχε χαρακτηρίσει τον Ελληνικής καταγωγής χορευτή στο αυστραλέζικο... «Dancing with the stars» ως «Έλληνας Θεό». Αν σκεφτείτε ότι η μητέρα του πρώην συζύγου της Τόμι Λι είναι Ελληνίδα τότε είναι εύκολο να καταλάβετε ότι η Anderson έχει ιδιαίτερη αδυναμία και έλκεται από τους Έλληνες!

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την εκρηκτική ξανθιά θα έχουν την ευκαιρία αφού η Pamela Anderson έρχεται στη χώρα μας για να παρουσιάσει το Eurovoice που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μην ξεχνάμε ότι στο πρώτο Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice καλεσμένοι θα είναι επίσης η Anastacia και ο Enrique Iglesias, οπότε υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το παρακολουθήσουμε.

Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου