ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Στο internet η λίστα με τα δώρα των υπουργών!

 





“Πήρες δώρο; Δημοσίευσε τι και από ποιον” λέει ο κώδικας δεοντολογίας στους υπουργούς. Το άρθρο 17 του 6ου Κεφαλαίου περί “ειδικών θεμάτων διαφάνειας” αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όλα τα δώρα που λαμβάνουν οι υπουργοί και έχουν αξία πάνω από 250 ευρώ δεν θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά και να επιστρέφονται. Θα εξαιρούνται μόνο τα δώρα που των ξένων... αντιπροσωπειών.
Όλα τα υπόλοιπα (αξίας κάτω από 250 ευρώ) θα πρέπει να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο όπως προβλέπει ο Κώδικας δεοντολογίας που προωθεί το Μαξίμου και τον Σεπτέμβριο αναμένεται να συζητηθεί και να εγκριθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Ο υπουργός που λαμβάνει κάποιο δώρο θα είναι πλέον υποχρεωμένος να αναγράφει το ονοματεπώνυμο του δωρητή, το είδος του δώρου και την εκτιμώμενη αγοραία αξία του, την ημερομηνία παραλαβής του.
Επιπλέον σημειώνεται ότι δώρα των οποίων η επιστροφή είναι για οποιονδήποτε λόγο δίσκολη εκποιούνται μία φορά τον χρόνο και τα έσοδα της εκποίησης εισφέρονται υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή υπέρ άλλων κοινωφελών σκοπών.
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει δημοσιευθεί κανένα δώρο από όσα έχουν λάβει οι υπουργοί, ούτε έχει εκποιηθεί κάποιο υπέρ των κοινωφελών σκοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου