ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η τηλεοπτική σειρά Mad Men, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών Βραβείων ΕΜΜΥ...

http://3.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/THtod7U6deI/AAAAAAABPCE/8uvW5RRYsbw/s1600/al-thumb-small.jpg 









Η εν λόγω σειρά, η οποία έλαβε το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς για τρίτη συνεχή χρονιά, ήταν υποψήφια αρχικά σε 17 κατηγορίες, ενώ η μουσική σειρά Glee, η οποία είχε λάβει 19 υποψηφιότητες, κέρδισε στο τέλος το βραβείο μόνο σε δύο κατηγορίες...
Ο δημιουργός της σειράς Mad Men, Μάθιου Γάινερ, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου, ότι "ήξερα ότι μια μέρα θα έτρεχα κάπου και θα κέρδιζα ένα τρόπαιο". Το βραβείο καλύτερης ηθοποιού κωμικής σειράς έλαβε η ηθοποιός Τζέιν Λιντς για την εμφάνιση της στη σειρά Glee, ενώ ο παραγωγός της ίδιας σειράς, Ράιαν Μέρφι, κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας.

Το βραβείο α' ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά κέρδισε ο Μπράιαν Κράνστον, για την εμφάνιση του στη σειρά Breaking Bad, ενώ το βραβείο α΄γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά πήγε στην Κίρα Σέτζγουικ, για την εμφάνιση της στη σειρά Τhe Closer. Στους Έντι Φάλκο, για την εμφάνιση του στη σειρά Nurse Jackie, και Τζιμ Πάρσονς, ο οποίος συμμετείεχε στη σειρά Τhe Big Bang Theory, απονεμήθηκαν τα βραβεία α' και β΄ ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά. Στην κατηγορία "Καλύτερη Μουσική ή Κωμική σειρά" διακρίθηκε ο Τζον Στιούαρτ, για την εμφάνιση του στη σειρά The Daily Show, ενώ στην κατηγορία "Καλύτερο Reality" ξεχώρισε η εκπομπή "Top Chef".

Καλύτερη μίνι σειρά αναδείχθηκε η παραγωγή των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς The Pacific, η οποία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του ΄Β Παγκοσμίου Πολέμου, και είχε λάβει αρχικά τις περισσότερες υποψηφιότητες, για 24 Βραβεία ΕΜΜΥ.

Επίσης, τα βραβεία καλύτερης ανδρικής και γυναικείας ερμηνείας σε μίνι σειρά ή τηλεταινία απονεμήθηκαν στους Αλ Πατσίνο για τη συμμετοχή του στη σειρά You Don't Know Jack και στην Κλερ Ντέινς, για την εμφάνιση της στη σειρά Temple Grandin. Ο διάσημος ηθοποίος Τζωρτζ Κλούνεϊ παρέλαβε το δικό του "ανθρωπιστικό Βραβείο ΕΜΜΥ", το "Bob Hope Humanitarian Award" για την οργάνωση και την παρουσίαση του τηλεμαραθώνιου "Help Haiti". Αντίθετα, η ηθοποιός Χιουγκ Λόρι, " το νεαρό αστέρι με το λαμπρό μέλλον από τη Μ. Βρετανία", έφυγε με άδεια χέρια στο τέλος της απονομής, ενώ οι προβλέψεις της έδιναν την "πρωτιά". Υπήρξαν, ωστόσο, πολλά παράπονα για τις επιλογές της κριτικής επιτροπής, καθώς οι πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης της σειράς Lost δεν κέρδισαν κανένα βραβείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου