ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε συναυλία των Παπαρίζου - Onirama!... - Στο στόχαστρο μπαίνουν τώρα και οι συναυλίες καλλιτεχνών...

 




Το ΣΔΟΕ έχει βάλει στη λίστα του, σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ονόματα μεγάλων καλλιτεχνών όπως του Σάκη Ρουβά, του Μιχάλη Χατζηγιάννη, της Δέσποινας Βανδή, της Έλλης Κοκκίνου, του Γιάννη Κότσιρα και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Πλέον οι άντρες του ΣΔΟΕ πραγματοποιούν εφόδους και στις συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών...
Πρόσφατα βρέθηκαν στο Ληξούρι κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Έλενα Παπαρίζου και Onirama. Παρατηρούσαν διακριτικά τον τρόπο που κόβονταν τα εισιτήρια και διαπίστωσαν πως ήταν αθεώρητα ενώ πωλούνταν προς 20€ το ένα. Αμέσως οι ελεγκτές μπήκαν στο χώρο της συναυλίας και ζήτησαν τον υπεύθυνο του ποδηλατικού ομίλου.
Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αρχικά εμφανίστηκε η υπεύθυνη, κυρία Ευτυχία Πετούση, η οποία έδειξε στους ελεγκτές υπεύθυνη δήλωση με την οποία είχε εξουσιοδοτηθεί από τον πρόεδρο, να πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να γίνει η συναυλία. Ο πρόεδρος, κύριος Αντώνης Βρακάς είπε στους άντρες του ΣΔΟΕ ότι δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με τα αθεώρητα εισιτήρια.
Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι για την συναυλία είχαν εκδοθεί 8.000 εισιτήρια, ενώ μέχρι τη στιγμή του ελέγχου από το ΣΔΟΕ είχαν κοπεί 2.310 δηλαδή είχαν εισπραχθεί 46.200€. Απευθύνθηκαν ξανά στην κυρία Πετούση η οποία τους έδειξε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ποδηλατικού ομίλου Λευκάδας και της εταιρείας ''Γαλαξίας Παραγωγές Θεαμάτων'' που είχε φέρει τους καλλιτέχνες στην Κεφαλλονιά.
Στο ιδιωτικό συμφωνητικό αναφερόταν ότι ο όμιλος είχε την υποχρέωση να καταβάλει 56.580€ με τον ΦΠΑ στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μόλις έφταναν στον χώρο της συναυλίας οι τραγουδιστές. Είχε συνταχθεί στις 21 Ιουλίου 2010 αλλά δεν είχε κατατεθεί στην αρμόδια ΔΟΥ.
Οι ελεγκτές κατέσχεσαν τα αθεώρητα μπλογκ που είχαν μείνει ενώ η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama ενημερώθηκαν λίγο αργότερα για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου