ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Χάκερ κατά PlayStation 3...

 








Ομάδα χάκερ λογισμικού ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμη να δώσει προς πώληση στην αγορά το πρώτο προϊόν που επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν πειρατικά παιχνίδια στο PlayStation 3.Η κονσόλα PlayStation 3 είναι και η μοναδική παιχνιδιών που έχει παραβιαστεί από χάκερ, αν και διατίθεται στην αγορά για διάστημα μεγαλύτερο των 3 ετών.Τώρα, οι χάκερ που αποκαλούνται «PSJailbreak»,.. ετοιμάζονται να λανσάρουν συσκευή που συνδέεται στη θύρα USB του PlayStation 3 και επιτρέπει την εκτέλεση πειρατικών παιχνιδιών και προγραμμάτων που δεν έχουν την έγκριση της Sony.
Η Sony μέχρι στιγμής αρνείται να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.
Η νομιμότητα τέτοιων προϊόντων (modchip), όπως αυτό που ετοιμάζονται να διαθέσουν οι PSJailbreak, διαφέρει από χώρα σε χώρα, επισημαίνει το BBC. Η γαλλική εταιρεία Fox-Chip ετοιμάζεται να αρχίσει τη διάθεση της συσκευής υποστηρίζοντας ότι είναι νόμιμη στη Γαλλία.
Ένας ακόμα υποψήφιος διανομέας της συσκευής δήλωσε ότι θα αρχίσει τις online πωλήσεις «σε δύο με τρεις εβδομάδες». «Βρισκόμαστε σε επαφή με ένα άτομο στη Μαλαισία αλλά δεν γνωρίζουμε πού βρίσκεται ο κατασκευαστής» είπε στο βρετανικό πρακτορείο. 
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου