ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η Σέρυλ βγαίνει από τα ρούχα της... - Δείτε το VIDEO



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKu3fTWY87s451pefMMLLBr4Got9lVkBnUl_O-susKRSqeylZThGwGfSoSzoBJ7ft8WGJXt9q5AiSznQpaKTcpYmDR2-ClPfzFNg8A0DDMozr3x71welglVs7tEcIQcC6f74vKFdffRfI/s1600/cheryl-coleA.jpg







 Η Σέρυλ Κρόου ήταν άνετη όταν έβγαζε τα ρούχα της για να κάνει ηλιοθεραπεία σε ταράτσα. Δεν ήξερε όμως ότι ο φακός καραδοκούσε, με αποτέλεσμα, απίθανα καρέ.Τα πέταξε από τη χαρά της η γνωστή τραγουδίστρια, μέλος της κριτικής επιτροπής του βρετανικού X Factor...
και - σύντομα - τέως κυρία Ashley Cole, Cheryl, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και το σθένος της να καταπολεμήσει την ελονοσία, λέγοντας χαρακτηριστικά "Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ".
Ο φωτογραφικός φακός των δαιμόνιων ρεπόρτερ συνέλαβε τη Cheryl σε... ταράτσα ξενοδοχείου στο Los Angeles την περασμένη Παρασκευή να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της με το μικροσκοπικό και αποκαλυπτικό μπικίνι της.
Ο φακός μάλιστα έχει συλλάβει όλη την κίνηση απογύμνωσης, με την Cheryl να αφαιρεί επιδεικτικά το τζιν σόρτς της, προκειμένου να παραμείνει με το μαύρο καυτό μαγιό της, κατά τη διάρκεια χαλαρής συνομιλίας της με πελάτες του ξενοδοχείου.
Το αστέρι που παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατών στο τηλεοπτικό show "The X Factor" χτες το βράδυ τη στιγμή που κατέρρεε από τη θανατηφόρα ασθένεια της ελονοσίας, απέδειξε σήμερα μέσα από τις φωτογραφίς τη δίψα της για ζωή.
Η ίδια δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη για την επικείμενη επιστροφή της την επόμενη εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ότι σχεδιάζει σύντομα την κυκλοφορία καινούργιου single.
"Αισθάνομαι σαν να έχω ενεργοποιημένη τη ζωή μου γύρω", δεν παρέλειπε να δηλώνει η ίδια. Η Cheryl μολύνθηκε από την ελονοσία, κατά τη διάρκεια τετραήμερου διαλείμματος στην Τανζανία με τη στενή φίλη της και χορεύτρια, Derek Hough. Μετά το γεγονός, αναγκάστηκε να περάσει δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, πριν από την πτήση προς το Λος Άντζελες προκειμένου να συνεχίσει την ανάρρωσή της.
Για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα μίλησε δημόσια για τη μάχη της με την ελονοσία, λέγοντάς στους οπαδούς ότι "ανυπομονεί να γυρίσει πίσω στη δουλειά".
Η επίσημη επιστροφή της θα γίνει τον επόμενο μήνα, καθώς θα επιλέξει φιναλίστ για το δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού.
Παρακολουθήστε το video κατάρρευσης της Cheryl Cole στο διαγωνισμό ταλέντων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου