ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πώς να γίνετε καλύτεροι στο σεξ...


 





Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες αναρωτιούνται πώς μπορούν να γίνουν καλύτεροι στο κρεβάτι. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μόνο μερικοί απλοί τρόποι για να γίνετε θεοί του σεξ: Σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια με το σύντροφό σας...
Χρειάζεται να μιλάτε με το σύντροφό σας και να προσπαθείτε να τα λύνετε όλα.
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε να πουλάτε τον εαυτό σας. Να είστε Sexy, να σκέφτεστε Sexy, και να συμπεριφέρεστε Sexy. Μην κολλάτε σε στερεότυπα, στο θέμα του σεξ θα πρέπει να έχετε κάτι νέο και διασκεδαστικό να προσφέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η στάση, που υιοθετείτε, είναι... πολύ σημαντικό πράγμα, να το θυμάστε. Αν δεν είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε ή δεν έχετε εμπιστοσύνη, τότε θα αποτυγχάνετε κάθε φορά που θα προσπαθείτε να ικανοποιήσετε το σύντροφό σας.
Το επόμενο σημαντικό κομμάτι έχει να κάνει με τον τρόπο που ντύνεστε. Φροντίστε το ντύσιμό σας να είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Προσπαθήστε να υπονοείται το σεξ με αυτά που φοράτε, γιατί το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ντυθείτε σαν τσούλα ή τέλος πάντων το ντύσιμό σας να είναι υ-π-ε-ρ-β-ο-λ-ι-κ-ά σέξι. Αν το φόρεμα σας είναι πολύ προκλητικό τότε ο σύντροφός σας δεν θα θέλει να σας κυκλοφορήσει σε κόσμο, αν δε φοράτε σχεδόν τίποτα, τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα.
Ένα άλλο πράγμα είναι το φλερτ και η αποπλάνηση. Είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να μάθετε να κάνετε σωστά. Θα πρέπει να πλασάρετε με ωραίο τρόπο τον εαυτό σας και να είστε ‘’ανοιχτοί’’ στο φλερτ. Δεν μπορεί πάντα να βασίζεστε στο άλλο άτομο. Απλά πρέπει να το κάνετε και να το κάνετε καλά. Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τον εαυτό σας είναι η πρακτική και η έρευνα. Πάνω από όλα η έρευνα. Διαβάστε για τις τελευταίες τάσεις και επιλογές στο θέμα του σεξ. Θα πρέπει να είστε ανοικτοί και πρόθυμοι για σεξ για να γίνεται καλύτεροι. Είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά θα βοηθήσει και θα αποδίδετε καλύτερα.
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο
Για να βελτιωθείτε χρειάζεται σκληρή δουλειά. Συνεχίστε την προσπάθεια και θα γίνετε ένας θεός (ή μια θεά) του σεξ μία ημέρα. Θυμηθείτε ότι το να μιλάτε με το σύντροφό σας είναι σημαντικό. Δεν μπορεί να γίνετε τέλειοι από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά μπορείτε να ασκείστε και να δουλεύετε μαζί για να επιτύχετε το στόχο σας.
Μια άλλη πρόταση είναι να πηγαίνετε κατευθείαν στο … ψητό. Αρπάξτε το σύντροφό σας και τρέξτε προς την κρεβατοκάμαρα, σκίστε τα ρούχα σας και κάντε σεξ. Όταν λέμε σκίστε τα εννοούμε σκίστε τα. Μην τα βγάζετε σιγά σιγά, πετάξτε τα ρούχα σας μπροστά στο σύντροφό σας και κοιτάξτε τον στα μάτια καθώς σας παρακολουθεί με δέος.
Στη συνέχεια πιάστε απαλά το σύντροφό σας και βοηθήστε τον να απαλλαγεί και από αυτός από τα ρούχα του. Μην προσπαθείτε πολύ σκληρά να πιέσετε τα πράγματα, απλά φροντίστε να δείξετε δυνατά και καθαρά τι είναι αυτό που κάνετε. Προσπαθήστε να το διασκεδάσετε. Μιλήστε βρώμικα ο ένας στον άλλο και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο αποκορύφωμα της ηδονής εσείς και ο σύντροφός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου