ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Να γίνεις διάσημος στις μέρες μας δεν είναι τόσο δύσκολο. Να γίνεις όμως, διάσημος και πλούσιος και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι κάτι το διαφορετικό...

 




Ελάχιστα, αστέρια της σόουμπιζ το έχουν πετύχει τόσο γρήγορα και τόσο καλά όσο η Lady Gaga, η οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από το 2008, όταν κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική της δουλειά, κατάφερε να στεφθεί «βασίλισσα» της ποπ μουσικής...
Η ύφεση όχι μόνο δεν την άγγιξε, αλλά η εκκεντρική τραγουδίστρια κατάφερε να σπάσει τα... ταμεία, φουσκώνοντας τρελά το πορτοφόλι της.
Χάρη στις... υπερβολικές εμφανίσεις της και τις επιτυχίες της, η φετινή θριαμβεύτρια των «MTV Video Music Awards» έκανε δυναμικό ντεμπούτο στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, κατακτώντας πέρυσι την 7η θέση με το ποσό των 62 εκατ. δολαρίων.

Φαινόμενο
Το φαινόμενο Gaga έχει άλλωστε στο πλευρό της «χρυσούς» χορηγούς όπως η Polaroid, η Virgin Mobile, η Monster Cable και η Viva Glam, ενώ πολλοί είναι αυτοί που σφάζονται για μια συνεργασία μαζί της, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το κασέ της καθημερινά κατακόρυφα.

Είσοδο στη λίστα του Forbes έκανε για πρώτη φορά και το χιπ χοπ συγκρότημα Black Eyed Peas «καθαρίζοντας» 48 εκατ. Δολάρια το τελευταίο έτος. Έχοντας ως σπόνσορες τις εταιρείες Target, Honda, Bacardi και Apple, κατά την πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία τους έβαζαν κάθε βράδυ στην τσέπη το ποσό των 800 χιλιάδων δολαρίων.

Στην κορυφή της λίστας με 131 εκατ. Δολάρια βρίσκονται οι U2 από την Ιρλανδία που ξεσήκωσαν στις αρχές του μήνα και τους Έλληνες θαυμαστές. Η μεγαλύτερη ροκ μπάντα στον κόσμο πραγματοποίησε πέρυσι μια γιγαντιαία τουρνέ: κάθε στάση μόνο από την πώληση των εισιτηρίων απέφερε στους U2 περί τα 10 εκατ. δολάρια.

Ένα σκαλοπάτι παρακάτω με 114 εκατ. δολάρια βρίσκονται οι AC/DC, το hard rock γκρουπ που δημιουργήθηκε στο Σιδνει της Αυστραλίας το 1973 και το όνομα του σημαίνει εναλλασσόμενο ρεύμα και συνεχές ρεύμα.

Την 3η θέση έχει κατοχυρώσει η Μπιγιονσέ, η Αμερικανίδα που εντυπωσιάζει με τη φωνή, το ταλέντο και την κίνησή της στη σκηνή και διαθέτει το πιο πλήρες entertainment πακέτο.

Η πιο σέξι - όπως την αποκαλούν - τραγουδίστρια καρπώθηκε πέρυσι ποσό ύψους 87 εκατ. δολαρίων.
Η «εκρηκτική» ντίβα μαζί με τον ράπερ σύζυγό της Jay- Z – που επίσης έβαλε πέρυσι στην τσέπη το ποσό των 63 εκατ. δολαρίων - αποτελούν το πλουσιότερο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας.

Ακολουθεί, με 70 εκατ. δολλάρια, ο Μπρους Σπρίνγκστιν που αποκόμισε το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του από τις περιοδείες που κάνει με το συγκρότημα E Street Band. Ο Σπρίνγκστιν είναι γνωστός για το είδος heartland rock, το οποίο σημαίνει πως ο ίδιος θεωρεί ότι η ροκ μουσική έχει και κοινωνικό σκοπό.

Στην 5η θέση με 64 εκατ. δολάρια βρίσκεται η Μπρίτνει Σπίαρς, η οποία κατηγορήθηκε προ ολίγων ημερών ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τον σωματοφύλακά της. Η καριέρα της Μπρίντει Σπίαρς είχε βρεθεί και σε δυσχερή θέση λόγω προσωπικών προβλημάτων, αλλά τα πράγματα έκτοτε βελτιώθηκαν σημαντικά και οι χορηγοί γίνονται και πάλι χαλί για να τους πατήσει...

Η Μαντόνα, που είδε τη φίλη της Μπρίτνει και τη Lady Gaga να την ξεπερνούν στην ιεραρχία του... πλούτου με ιλιγγιώδη ταχύτητα αύξησε το 2009 την περιουσία της κατά 58 εκατ. δολάρια. Κάθε συναυλία που έδωσε πέρυσι απέφερε στην 52χρονη σταρ περί τα 6 εκατ. δολάρια.

Τα «τοπ 10» συμπληρώνουν το συγκρότημα Black Eyed Peas και ο άξιος εκπρόσωπος της country Κένι Τσέσνι, ο οποίος με σπόνσορες την μπύρα Corona και την Mastercard έγινε το 2009 πλουσιότερος κατά 50 εκατ. δολάρια.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου