ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ανασχηματισμός “χτύπησε” και τις Εξεταστικές

 





Παράπλευρες απώλειες στη λειτουργία των Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής που διερευνούν τα σκάνδαλα της Siemens και των δομημένων ομολόγων, όπως και της Προανακριτικής Επιτροπής η οποία αναζητεί τυχόν ποινικές ευθύνες των πολιτικών προσώπων που... εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, δημιουργεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Παράλληλα, προκαλεί ντόμινο μετακινήσεων προς αντικατάσταση των προσώπων που είτε μπαίνουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είτε υπουργοποιήθηκαν.

Η είσοδος στην κυβέρνηση των κκ. Π. Ρήγα, Β. Κεγκέρογλου και Χρ.Αηδόνη έχει δημιουργήσει τρία κενά στη σύνθεση του ΠαΣοΚ στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens. Μάλιστα, για πρώτη φορά παρατηρείται το φαινόμενο η κυβερνητική παράταξη να μη διαθέτει την απαραίτητη πλειοψηφία (διαθέτει πλέον επτά μέλη έναντι εννέα συνολικά των κομμάτων της αντιπολίτευσης).

Οσον αφορά την Εξεταστική για τα ομόλογα, είχαμε τη μετακίνηση του προέδρου της κ. Ντ. Ρόβλια καθώς και ενός μέλους της, του κ. Μ.Τιμοσίδη , ενώ από την Προανακριτική για το Βατοπαίδιο αποχώρησε ο πρόεδρός της κ. Εμμ.Οθωνας και ένα μέλος της, ο κ. Τ. Χυτήρης. Παράλληλα, η υποψηφιότητα του νυν γ΄ αντιπροέδρου της Βουλής κ. Ευ.Αργύρη- ο οποίος θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ηπείρου- δημιουργεί κενό στο Προεδρείο το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί, όπως και οι δύο θέσεις κοσμητόρων της Βουλής που κατείχαν οι κκ. Αηδόνης και Κεγκέρογλου.

Επίσης, αν και έγινε γνωστή η τοποθέτηση του κ. Μ.Παπαϊωάννου στη θέση του Γραμματέα της ΚΟ του ΠαΣοΚ μετά την υπουργοποίηση του κ. Χρ. Παπουτσή , μένει να δρομολογηθεί η διαδικασία εκλογής του, ενώ οι αναγκαίες συμπληρώσεις πρέπει να γίνουν και στις μόνιμες ή διαρκείς Κοινοβουλευτικές Επιτροπές στις οποίες συμμετείχαν οι υπουργοποιηθέντες, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της οποίας προήδρευε ο κ. Κ. Σκανδαλίδης, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου