ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη - Τατιάνα Στεφανίδου: Τί ετοιμάζουν για τη νέα σεζόν;











Είναι δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής τηλεόρασης και τη νέα σεζόν βάζουν το μεγάλο προσωπικό τους στοίχημα. Η Ελένη Μενεγάκη να βρεθεί και πάλι πρώτη στους πίνακες της AGB και η Τατιάνα Στεφανίδου να επικρατήσει στην απογευματινή ζώνη, αυτήν τη φορά μέσα από τη συχνότητα του SΤΑR...
Ποιος είπε ότι οι τηλεοπτικοί αστέρες δεν έχουν κι αυτοί τις δικές τους αγωνίες για τη δουλειά; Πίσω από τη λαμπερή εικόνα που παρουσιάζεται στα media κρύβεται πολύς κόπος, ατέλειωτες ώρες εργασίας, αλλά και μεγάλο άγχος, αφού ξέρουν καλά ότι το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς. Ο «Τ» σάς αποκαλύπτει τι ετοιμάζουν για τη νέα σεζόν δύο από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και ποια είναι τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν για να διεκδικήσουν και πάλι την πρωτιά.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΩΤΙΑ
Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης μάλλον δεν θέλει να θυμάται την προηγούμενη σεζόν, αφού οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν πολλές. Γι’ αυτό και είναι αποφασισμένη με την έναρξη της καινούργιας, να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δώσει τη δική της μάχη έχοντας ως αντιπάλους τα μηχανάκια της AGB. Το ίδιο είχε συμβεί κι όταν αποφάσισε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να μετακομίσει στον ALPHA. Το πάλεψε όμως πολύ και κατάφερε να ξανακερδίσει το θρόνο της. Κι αυτό έχει σκοπό να κάνει και φέτος, γι’ αυτό και ξεκίνησε από πολύ νωρίς την προετοιμασία της εκπομπής της, ξέροντας ότι τη νέα χρονιά δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τους Καραμεροχαριτάτους, αλλά και το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά που ανέλαβε το πρωινό του MEGA. Το πρώτο πράγμα που έκανε με τους στενούς της συνεργάτες ήταν να εξετάσουν τα «όπλα» των αντιπάλων. Στη συνέχεια άρχισαν να καταστρώνουν το δικό τους πλάνο για την ανανέωση της εκπομπής. Η Ελένη Μενεγάκη, που βρίσκεται χρόνια στην πρωινή ζώνη και τη γνωρίζει απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη, ξέρει καλά ότι τα δεδομένα άλλαξαν πια και πρέπει και η δική της εκπομπή να ακολουθήσει την καινούργια λογική του infotainment. Η πρώτη αποχώρηση που είχαμε ήταν του σκηνοθέτη Μεγακλή Βιντιάδη, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Στο πάνελ της ανανεωμένης εκπομπής δεν θα βρίσκεται σίγουρα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Τη δική της θέση όμως εξασφάλισε ήδη η γνωστή κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση και μέσα από τη σελίδα της στο Facebook. Τα δύο πρόσωπα που θα βρίσκονται σίγουρα στο πάνελ της Ελένης θα είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που, εκτός από στενοί της συνεργάτες, είναι και καλοί της φίλοι και άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύεται απόλυτα και ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω τους στα δύσκολα. Στο πλευρό της θα βρίσκονται δύο επίσης σημαντικοί συνεργάτες της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς, με τον οποίο έδεσαν απόλυτα την προηγούμενη σεζόν, και φυσικά η αστρολόγος Άση Μπήλιου. Ο Φαίδωνας Κεφαλέας φαίνεται ότι θα παραμείνει στη θέση του, ενώ στην ομάδα ακούγεται ότι θα ενταχθεί και η Έλενα Αρσένη, δημοσιογράφος του ALPHA. Όσο για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην εκπομπή, είναι πολλές. Ο «Καφές με την Ελένη» θα εμπλουτιστεί με πολλές νέες ενότητες και στήλες, ενώ στη θεματολογία θα υπάρχουν και θέματα επικαιρότητας, όταν και όποτε χρειάζεται. Το σκηνικό δεν θα θυμίζει σε τίποτα το περσινό, ενώ η Ελένη αναζητά και τη/ον νέα/ο σεφ που θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη, ειδικά σε μία σεζόν που η μαγειρική θα έχει τον πρώτο λόγο στα τηλεοπτικά μας δρώμενα. Στόχος όλων των συνεργατών είναι να βγει μία πολύ δυνατή εικόνα που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: ΣΕ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
Μετά την περιπέτειά της με τον ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου άνοιξε τα πανιά της για το STAR, μετά και τη δύσκολη χρονιά που βίωσε και η ίδια. Αρχικά με το «βελούδινο διαζύγιο» του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΑΝΤ1, που μπορεί να μην επηρέασε τη συνεργασία της με το κανάλι, σίγουρα όμως επηρέασε την ψυχολογία της. Και να που λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε και η ίδια σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, αφού ο ΑΝΤ1 αποφάσισε λόγω της οικονομικής κρίσης την επόμενη σεζόν να μην επενδύσει στην απογευματινή ζώνη. Το κόψιμο της εκπομπής «Αξίζει να το δεις» προκάλεσε πολλές συζητήσεις, αφού η απόφαση του σταθμού ήταν ξαφνική και η ίδια, θεωρώντας ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, δεν είχε συζητήσει με άλλα κανάλια. Όπως δήλωσε όμως μέσα από το προσωπικό της site, «Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή». Κι αυτό είναι που θα προσπαθήσει να κάνει πράξη την επόμενη σεζόν, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Η γνωστή δημοσιογράφος θα παραμείνει στην απογευματινή ζώνη, όπου θα συνεχίσει να παρουσιάζει κοινωνικά θέματα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού: «Στα δύσκολα χρόνια που περνά η χώρα μας η εκπομπή έχει στόχους: να αντιμετωπίζει, όπως τόσο καλά γνωρίζει εδώ και χρόνια η Τατιάνα, κοινωνικά θέματα, να συζητεί, να προτείνει λύσεις, να δίνει ευκαιρίες και να προσφέρει χρηστικές πληροφορίες. Αφουγκραζόμενη η Τατιάνα τον προβληματισμό και την αγωνία της εποχής, θέλει να μη λείψει το όνειρο, να μη χαθεί η ελπίδα, να πιστέψουμε στη χαμογελαστή πλευρά της ζωής. Να γίνει η καθημερινή μας αισιόδοξη τηλεοπτική συνήθεια». Ποιο είναι το καινούργιο μότο της παρουσιάστριας, που κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι θα είναι και ο τίτλος της εκπομπής που ετοιμάζει; «Είμαι εδώ για σας». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σκηνικό της εκπομπής είναι ήδη έτοιμο, το τιμ έχει ήδη κλείσει, αφού οι περισσότεροι συνεργάτες της από τον ΑΝΤ1 θα την ακολουθήσουν στη νέα της τηλεοπτική στέγη, ενώ στην ομάδα της θα προστεθούν και άτομα από το δυναμικό του STAR. Όλοι δηλώνουν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά, προκειμένου οι τηλεθεατές να πουν για μία ακόμη χρονιά: «Αξίζει να τη δεις». Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα μηνύματα που φτάνουν στην ιστοσελίδα της Τατιάνας Στεφανίδου από τους θαυμαστές της είναι πολλά. Όχι μόνο για να τη συγχαρούν αλλά και για να της προτείνουν τις δικές τους ιδέες. Σε μήνυμα μάλιστα που έγραψε η ίδια πριν από λίγες ημέρες, τους ευχαρίστησε όλους για την αγάπη τους, τονίζοντας ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη της όλα τα σχόλιά τους και πολλές από τις ιδέες τους θα τις κάνει πράξη στην καινούργια της εκπομπή.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου