ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Νομάρχης Γρεβενών και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στις Κοινότητες Σμίξης και Φιλιππαίων ...

 







Ο Νομάρχης Γρεβενών και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο πλαίσιο των ενημερωτικών του επαφών και συζητήσεων με τους Πολίτες του Νομού Γρεβενών το απόγευμα της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2010 επισκέφθηκε τις Κοινότητες Σμίξης και Φιλιππαίων...
Απευθυνόμενος στους κατοίκους των δύο Κοινοτήτων ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε λεπτομερώς στις δράσεις και τις ενέργειες, που από την αρχή της θητείας του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών που απετέλεσαν βασική προτεραιότητα, με έναν και μοναδικό στόχο, την εξυπηρέτηση των Πολιτών και την ισόρροπη αναπτυξιακή ώθηση του Νομού.
Στις άμεσες προτεραιότητές μας, τόνισε ήταν η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία εξυπηρέτησης και η κατασκευή οδικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της προσπελασιμότητας σε όλο το Νομό.
 
Δώσαμε έμφαση στον αποχιονισμό και νομίζω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε το οδικό δίκτυο ανοιχτό, ώστε τόσο οι πολίτες όσο και οι επισκέπτες της ορεινής περιοχής και κύρια της Βασιλίτσας να μην διατρέχουν κανένα κίνδυνο και η μετακίνησή τους να είναι ασφαλής. Είναι κάτι που μας το επεσήμαναν όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ορεινή ζώνη. Το κάναμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και την επόμενη ημέρα.
Με ανοιχτές τις Πόρτες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών προς όλους τους Πολίτες και μαζί με τους φορείς προχωρήσαμε στην υλοποίηση του προγράμματος μας. Δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, στηρίξαμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με στοχευμένες παρεμβάσεις, σταθήκαμε δίπλα στις προσπάθειες των νέων μας. Η ποιότητα της καθημερινότητας των Πολιτών απετέλεσε και θα αποτελέσει το βασικό μας στόχο.
Βρισκόμαστε σήμερα σε δύο Κοινότητες μετακινούμενες. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν καταργούνται τα Κοινοτικά καταστήματα στις περιοχές που ζείτε κατά τους χειμερινούς μήνες. Απλά θα υπάρξει συγχώνευση σε ένα Κεντρικό Κατάστημα. Οι παρεχόμενες προς εσάς υπηρεσίες θα συνεχίσουν κανονικά, δεν σταματάει να ισχύει ότι ίσχυε μέχρι σήμερα. Να είστε σίγουροι ότι θα αναβαθμίσουμε και θα βελτιώσουμε όλες τις υποδομές για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Θα συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε αυτά τα οποία είναι σε εξέλιξη και θα δώσουμε προτεραιότητα σε ότι αναπτυξιακό έχει προγραμματισθεί, γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια.
Οι ορεινές Κοινότητες αντιμετώπιζαν τα περισσότερα προβλήματα κύρια σε βασικές υποδομές. Εκεί όπου μπορούσαμε με παρεμβάσεις δώσαμε λύσεις σε πάγια αιτήματα των κατοίκων και θα συνεχίσουμε να δίνουμε.
Ήδη ολοκληρώθηκαν νέα οδικά δίκτυα όπως ο Δρόμος Σταυρός-Βασιλίτσα και η σύνδεση με τη Βάλια-Κάλντα, ενώ είναι έτοιμος προς ένταξη ο δρόμος Γρεβενά-Βασιλίτσα προϋπολογισμού περίπου 33.000.000,00 €. Ένα έργο το οποίο έχει στρατηγική σημασία όχι μόνο για τα Γρεβενά αλλά και τη Δυτική Μακεδονία, πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί τα επόμενα 2 με 2,5 χρόνια.
Βασικός μας στόχος είναι η Ισόρροπη Ανάπτυξη του Νέου Δήμου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στα Μνημεία. Θα το πετύχουμε με την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής, συνεχίζοντας όλες τις δράσεις και ενέργειες που έχουν προγραμματισθεί και εντάσσοντας καινούργιες.
Δεσμευόμαστε να είμαστε, όπως κάναμε αυτά τα χρόνια, δίπλα σας και δίπλα στα προβλήματά σας. Να σας ακούμε και να δίνουμε λύσεις. Για εμάς δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Ο Νέος Δήμος θα είναι εργαλείο ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια.
 
Το Νομάρχη και Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη υποδέχθηκαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων κ.κ. Ιωάννης Νασίκας και Κων/νος Παλάσκας.
Το είδαμε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. θελουμε καθαρα τουσ λογουσ που θα πρεπει να ψηφισουμε τον κυριο κουπτσιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή