ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Έκλεισαν ραντεβού για να αυτοκτονήσουν παρέα...


 





Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Μέχρι που μπορεί να οδηγήσει η απελπισία έναν άνθρωπο; Μέχρι το θάνατο και την αυτοκτονία! «Δεν έχω τη δύναμη να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου. Δεν είμαι κανίβαλος ή δολοφόνος απλά απελπισμένη. Έχω όλα τα απαραίτητα συστατικά και...
θέλω κάποιον να με βοηθήσει για να βάλω τέλος στη ζωή μου, έγραψε χαρακτηριστικά η 34χρονη Τζοάν Λι από το Έσσεξ σε φόρουμ στις 4 Σεπτεμβρίου.
Η κοπέλα έπασχε από μια σοβαρή διατροφική διαταραχή και είχε επανειλημμένως κάνει αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας μέχρι που μέσω φόρουμ αποφάσισε να βρει κάποιον να τη βοηθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της μη μπορώντας να ζει άλλο.Οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ αφού εξέφρασαν τη λύπη τους για την απόφασή της, της έδιναν μικρά tips για το πώς θα δώσει τέλος στην ζωή της.
Τότε στο μήνυμά της ανταποκρίθηκε ο 35χρονος οδηγός φορτηγού Στίβεν Λαμπ ο οποίος επικοινώνησε μαζί της και αφού άφησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα δηλώνοντας ότι θα πεθάνει, το ζευγάρι έδωσε ραντεβού.Λίγες ώρες από τη πρώτη τους γνωριμία, το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό τη Δευτέρα μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο δίπλα σε απομονωμένη περιοχή.
Πιθανότατα άφησαν την τελευταία τους πνοή από επικίνδυνες τοξικές ουσίες με τις οποίες είχαν γεμίσει όλο το αυτοκίνητο στο οποίο μάλιστα είχαν κολλήσει στο παράθυρο προειδοποιητικά σημειώματα για να μην πάθουν τίποτε όσοι τους βρουν.Η αστυνομία του Έσσεξ ανέφερε ότι ο θάνατος του ζεύγους ήταν από τους πιο ασυνήθιστους και ανεξήγητους, ενώ η πυροσβεστική για να τους βγάλει από το αυτοκίνητο φόρεσε ειδικές στολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου