ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επίδομα 100 ως 300 ευρώ ...τα Χριστούγεννα. Βρέθηκαν τα λεφτά; - Tο επίδομα για τους 500.000 συνταξιούχους θα δίνεται με βάση εισοδηματικά κριτήρια...

 





Επιπλέον ο κ. Παπανδρέου εκτός από την ανακοίνωση αυτή και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ανακοίνωσε πως στις επόμενες ημέρες οι αρμόδιοι υπουργοί θα ανακοινώσουν ένα συνολικό πρόγραμμα δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τους ανέργους...Η μετάφραση των όσων είπε ο κ. Παπανδρέου είναι πως για έναν χαμηλοσυνταξιούχο με έσοδα 600 ευρώ που υπολογίζεται ότι χάνει ελέω μνημονίου περίπου 200 ευρώ το χρόνο, θα δοθεί επίδομα περίπου 200 ευρώ. Μέχρι και 300 ευρώ θα πάρουν όσοι παίρνουν τη βασική σύνταξη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το επίδομα θα είναι διπλό. Αν δηλαδή ένα ζευγάρι συνταξιούχων πληρεί τις προϋποθέσεις τότε θα το πάρουν και οι δύο.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως στόχος τους είναι να βγουν το συντομότερο δυνατόν από τον μηχανισμό στήριξης και να σταθεί η Ελλάδα στις δυνάμεις της, ενώ για πολλοστή φορά και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα μετά τις εκλογές και πως στόχος πλέον είναι να προστατευθεί ο αδύναμος.
Ο κ. Παπανδρέου δεν παρέλειψε να ασκήσει σφοδρή κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία κατηγόρησε για ευκαιριακή ψηφοθηρία, όταν ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση κρύβει πως μετά τις εκλογές θα λάβει και νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου