ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο τηλεπαρουσιαστής Τζον Στιούαρτ άνδρας με τη μεγαλύτερη επιρροή στις ΗΠΑ το 2010...- Ακολουθεί ο ιδιοκτήτης της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ενώ ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατατάσσεται τρίτος

 





Ο παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής διαλόγου Τζον Στιούαρτ εξελέγη σήμερα ως ο άνδρας με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2010, πρωτεύοντας επί 49 προσώπων που άγουν και φέρουν την κοινή γνώμη και έχουν χαρακτηριστεί ως ρηξικέλευθοι σε κάποιο βαθμό εν... μέσω μίας περιόδου ύφεσης.Ο Στιούαρτ, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο «Καθημερινό Σόου με τον Τζον Στιούαρτ» μέσα στην εβδομάδα, προτού διοργανώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο την «Κινητοποίηση για την Αποκατάσταση της Λογικής», αναδείχθηκε πρώτος στην προτίμηση 500.000 χρηστών της κοινωνικής ιστοσελίδας AskMen.
Ακολουθεί ο ιδιοκτήτης της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ενώ ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατατάσσεται τρίτος. Στην τέταρτη θέση έτερο μέλος της κοινωνίας της πληροφορικής, ο συνιδρυτής και διευθυντής της Apple Στιβ Τζομπς.
«Διαπιστώσαμε την τάση του ρηξικέλευθου διότι μέγα μέρος της κατάταξης καλύπτεται από τη βιομηχανία», τονίζει ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Τζέιμς Μπάζιλ, τονίζοντας πως αυτός ο χαρακτηρισμός επεκτείνεται και σε άλλους υποψηφίους, όπως ο μουσικός Κέιν Γουέστ, που κατατάσσεται πέμπτος, και έβδομος, ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος απέδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από θεράπων της Μελπομένης, καθώς εγγράφεται σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και έχει συγγράψει και βιβλίο.
Στην 48η θέση της κατάταξης πάντως έρχεται ο Στίβεν Σλέιτερ, συνοδός καμπίνας σε πτήση της εταιρείας Jet Blue, ο οποίος αφού είχε περιλούσει με κοσμητικά επίθετα τους επιβάτες για την αναίδειά τους είχε πραγματοποιήσει μία επική έξοδο από το αεροσκάφος χρησιμοποιώντας τη φουσκωτή τσουλήθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου