ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ανέβασαν μαύρο πανό στην Ακρόπολη...

http://assets.tanea.gr/files/2010-10-28/thumbs/akropoli_450x.jpg 





Ένα μαύρο πανό ανήρτησαν αιφνιδιαστικά στα προπύλαια της Ακρόπολης συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στο χώρο. Το πανό γράφει «Όχι στις απολύσεις». Μια ομάδα συμβασιούχων έφτασε στην Ακρόπολη... λίγο μετά τις 10 το πρωί. Οι συμβασιούχοι χρησιμοποίησαν την πλαϊνή είσοδο, δεν έγιναν αντιληπτοί από τις αστυνομικές δυνάμεις κι έτσι κατάφεραν να «ανεβάσουν» το πανό.Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο παραμένει ανοικτή και μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί ένταση.
«Το "Όχι" αποκτά και μια ουσιαστική σημασία πλέον. Δεν μπορεί άνθρωποι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες να απολύονται εν μια νυκτί», δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτων Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού, Νίκος Χασομέρης, προσθέτοντας ότι «τα μάρμαρα από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Κάποιοι άνθρωποι τα αναδεικνύουν. Χωρίς αυτούς δεν μπορεί να δουλέψει αυτό το μνημείο».
Οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους. Από χθες είχαν ανακοινώσει ότι θα συγκεντρώνονταν σήμερα στις 10.30 το πρωί στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης. Χθες οι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας έμειναν κλειστοί από τις 8 έως τις 12 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου