ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Αμύνταιο: Εμφανίστηκαν και Γάλλοι δουλέμποροι







Μπορεί τα κρούσματα δουλεμπορίου να είναι στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο το Αστυνομικό Δελτίο δεν μας είχε συνηθίσει την εμπλοκή ακόμη και των Γάλλων στο κερδοφόρο αυτό σπορ. Το πρωί της περασμένης Κυριακής, αστυνομικοί του Τμήματος... Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνέλαβαν έναν υπήκοο Γαλλίας διότι κατελήφθη στην περιοχή Αμυνταίου να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας με ΙΧΕ αυτοκίνητο, δύο υπηκόους Αφγανιστάν και έναν υπήκοο Λιβάνου. Οι τρεις μεταφερόμενοι είχαν εισέλθει νωρίτερα πεζοί από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Όλοι τους κατείχαν πλαστές άδειας διαμονής Γαλλίας που είχαν προμηθευτεί από άγνωστο άτομο στην Αθήνα, έναντι του ποσού των 1.000 ευρώ για την κάθε μία.
Κατασχέθηκαν το όχημα, τα πλαστά έγγραφα και τα κινητά τηλέφωνα των δραστών. Μεταφερόμενοι και μεταφορέας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Επίσης, τις βραδινές ώρες της περασμένης Κυριακής, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Φλώρινας, συνέλαβαν στο 34ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας - Κοζάνης, έναν υπήκοο Κοσσυφοπεδίου,επειδή κατελήφθη να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας με ΙΧΕ αυτοκίνητο, τρεις ομοεθνείς του. Οι μεταφερόμενοι είχαν εισέλθει νωρίτερα πεζοί τη χώρα από παράνομη δίοδο των ελληνοαλβανικών συνόρων. Όλοι οι μεταφερόμενοι κατείχαν πλαστές άδειες διαμονής Ελβετίας. Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, οι πλαστές άδειες και τα κινητά τηλέφωνα των δραστών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Ακόμη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ένας ημεδαπός για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησαν έρευνα στον προαναφερόμενο δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μία συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων και άλλη μία συσκευασία με μίγμα καπνού - κάνναβης, μικτού βάρους 18 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 1,9 και 0,7 γραμμαρίου αντιστοίχως.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου