ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Λάρισα αποχαιρετά μετά από 45 χρόνια το Αλκαζάρ...







 Τίτλοι τέλους για το θρυλικό Αλκαζάρ, την ιστορική έδρα της Λάρισας στην οποία γιόρτασε το 1988 την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι το τελευταίο της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και στις 5 Δεκεμβρίου η ομάδα θα κάνει... πρεμιέρα (κατά του ΠΑΟΚ) στο νέο γήπεδο, το «AEL FC ARENA». Το Αλκαζάρ που στα αραβικά σημαίνει κάστρο, κατασκευάστηκε το 1965, δηλαδή ένα χρόνο μετά την ίδρυση της ΑΕΛ (από συγχώνευση τριών ομάδων). Κατά σύμπτωση μάλιστα το πρώτο ματς ήταν ένα φιλικό με τον Πανιώνιο, στις 7 Ιουνίου 1965. Στις 27 Δεκεμβρίου 1987 σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό κόπηκαν 18.500 εισιτήρια που είναι και το απόλυτο ρεκόρ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαρισινή ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να αποχαιρετίσει το γήπεδο που ουσιαστικά ταυτίστηκε με την 46χρονη διαδρομή της ομάδας και όρισε ειδικές τιμές εισιτηρίων.
“Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική της Super League, το Στάδιο Αλκαζάρ θα μας υποδεχτεί για να μοιραστεί μαζί μας τη συγκίνηση για τη φιλοξενία του τελευταίου επίσημου αγώνα της ΑΕΛ και ταυτόχρονα να μας παραδώσει τη σκυτάλη για το πέρασμα στη νέα εποχή” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Ο κύριος όγκος των εισιτηρίων θα έχει τιμές στα 12, 20 και 28 ευρώ. Τα παιδικά θα κοστίζουν 10 ευρώ και τα πιο ακριβά, στη Θύρα 3, στα 40 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου